18 / 04 / 2024

adozer tower maslak  konum

adozer tower maslak  konum

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adozer Tower fiyat!

Adozer Tower projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Adozer Tower projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Grup, Maslak'ta yeni rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma, projenin inşaatına Mayıs ayında başlayacak.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Maslak’taki Spine Tower toplantıların yeni adresi!

Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor. Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları, toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor.

Windowist Tower hazır ofis sistemiyle buluşturuyor!

KLASİK ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Maslak'taki 26 katlı Windowist Tower'da bulunan ofisler yeşil bina Özelliği ile dikkat çekiyor.

Regnum Sky Tower kârlı ofis sistemini sunuyor!

Ankara'nın Maslak'ı olarak anılan Konya Yolu üzerinde yapımı hızla süren Regnum Sky Tower, şirket çalışanları için ABD ve Avrupa'da son yıllarda hızla yayılan "mutlu ofis" konseptinin Başkent'teki ilk örneği.

adozer tower maslak  konum Haberi

adozer tower maslak  konum

Adozer Grup, Maslak'ta yeni bir rezidans projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Adozer Tower ismiyle hayata geçecek olan rezidans projesinin inşaatı Mayıs ayında başlayacak. Projenin önümüzdeki aylarda satışa çıkması bekleniyor.

Adozer Tower nerede?  

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili bazı detaylara değinelim.

Adozer Tower projesi içerisinde premium luxury sınıfındaki otel, buna bağlı çalışacak markalı rezidanslar, ortak çalışma alanları ile desteklenmiş ticari kurgu alanları yer alacak. Proje yeni tip özgün bir karma proje ile bölgeye değer katacak.

Projede metrekare fiyatları henüz belli olmadı. Adozer Tower projesi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Adozer Tower nerede? 

Mayıs ayında hayata geçecek proje Maslak...