19 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe telefon numarası

Adres Sancaktepe telefon numarası

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Adres Sancaktepe Evleri iletişim!

Adres Sancaktepe Evleri iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 148 bin TL'den başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Filli Boya ve Fawori'den En Yakın Bayi uygulaması!

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

11. Mahalle Evleri Beykent satış ofisi!

11. Mahalle Evleri Beykent satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat projesi 11. Mahalle Evleri'nde teslimler Ekim 2018'de yapılıyor...

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi!

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residences projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Essenora Rezidans Küçükköy satış ofisi!

Essenora Rezidans Küçükköy satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Essenora Rezidans Gaziosmanpaşa Küçükköy'de daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans satış ofisi!

Akkent Paradise Gardens Rezidans satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans projesinde fiyatlar 305 bin liradan başlıyor...

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe telefon numarası Haberi

Adres Sancaktepe telefon numarası

Adres Sancaktepe Evleri 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre mesafede inşa ediliyor. Projede yer alan konutların 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sancaktepe Adres satılık daire seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede yüzde 50 peşinatta, kalan tutar 18 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Adres Sancaktepe'de 300 adet konut mevcut. Projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanıldığında yüzde 6, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Sancaktepe Adres satılık daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin sosyal yaşam alanları; çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna, fitness, yüzme havuzundan oluşuyor. 


Adres Sancaktepe telefon : 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge...