24 / 04 / 2024

afyon bolvadin belediyesi yeni binasının temeli ne zaman atılacak

afyon bolvadin belediyesi yeni binasının temeli ne zaman atılacak

Temel atma töreni ile ilgili Bolvadin Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bin metrekare zemin üzerinde yapılacak olan ve toplam 6 bin metrekareyi kapsayan belediye sarayının çevre yolu üzerinde inşa edileceği aktarıldı...

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Deprem tedbiri inşaatla başlar!

Bolvadin Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, 3 Şubat 2002 tarihinde yaşanan büyük depremin herkes için önemli bir uyarı olması gerektiğini ve deprem tedbirinin inşaat aşamasında başladığını dile getirdi.

Afyonkarahisar Bolvadin'deki dönüşümde 2. etap başladı!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediyesi'nin 2014 yılında başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2. etabı TEDAŞ karşısında başlıyor.

Afyonkarahisar Yakamoz Villaları'nda sona gelindi!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediyesi Heybeli Termal Tesislerinde bulunun Yakamoz Villaları'nda sona doğru gelindi. Yıllar içerisinde inşaat halinde bırakılan ve pek çok eksiği bulunan 36 villa yeniden yapılarak, hizmete sunulacak.

Afyon Bovadin'de dönüşüm devam ediyor!

Bolvadin Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2'ncisi TEDAŞ karşısındaki bölgede devam ediyor. Bolvadin'in kentsel vizyonuna paralel olarak hazırlanan projelerin uygulanmaya başlanması memnuniyetle karşılanıyor.

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Bolvadin Alaca'da imar uygulaması başladı!

Bolvadin Belediyesi tarafından başlatılan bir çalışma ile Alaca Mahallesi'nde imar uygulaması için start verildi. Yetkililer, bu alanda Bucak mahallesine açılacak yolun kısa sürede hizmete gireceğini ifade ettiler.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Bolvadin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Bolvadin Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen Modern İşhanı'nda (Gillak Pasajı) bulunan işyerinin satışı 19 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

Afyon Bolvadin modern pazaryeri yıl sonunda açılacak!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesine yapılacak olan modern hayvan pazarı yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak inşaatın bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

afyon bolvadin belediyesi yeni binasının temeli ne zaman atılacak Haberi

afyon bolvadin belediyesi yeni binasının temeli ne zaman atılacak


Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yeni yapılacak olan belediye hizmet binasının temel atma töreninin 24 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceği belirtildi.


Temel atma töreni ile ilgili Bolvadin Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bin metrekare zemin üzerinde yapılacak olan ve toplam 6 bin metrekareyi kapsayan belediye sarayının çevre yolu üzerinde inşa edileceği aktarıldı. Bu yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen hizmet binasının son derece çağdaş ve bölgenin en modern belediye binası olacağı aktarılan açıklamada, "Yaklaşık 3 milyon liraya mal olacak olan yeni binanın 24 Ocak 2014 Cuma günü Saat: 13.30 da gerçekleşecek temel atma törenine tüm halkımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.


Afyon...