28 / 03 / 2024

afyon bolvadin moloz yığınları

afyon bolvadin moloz yığınları

Afyonkarahisar’ ın Bolvadin ilçesinin çeşitli bölgelerinde bulunan ve hem görüntü kirliliği oluşturan, hem de sağlık açısından sakıncalı olan molozların belediye ekiplerince temizlen meye başlandığı bildirildi...

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Afyon Bolvadin modern pazaryeri yıl sonunda açılacak!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesine yapılacak olan modern hayvan pazarı yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak inşaatın bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden moloz çağrısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada şehrin değişik yerlerine gelişi güzel dökülen kaçak hafriyat, moloz ve çöplerin Alo 153 Mavi Masa hattına bildirilmesini istedi.

Gebze Alo Moloz Hattı büyük ilgi görüyor!

GEBZE Belediyesi, 2009 yılında başlattığı Alo Moloz Hattı ile Gebzeliler'in inşaat artığı hafriyatlarını toplayarak çevrenin kirlenmemesini sağlıyor...

Bolvadin Belediyesi Şubat toplantısında imar kararları alındı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilçe adına önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın Başkanlığında yapılan toplantıda çok sayıda madde karara bağlandı.

Bolvadin Belediye Meclisi toplantısında imar planı görüşüldü!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilce adına önemli kararlar alındı. Toplantıda imar planına yönelik fikirler görüşüldü.

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi tamamlanıyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Melih Gökçek: Termalde Afyon'u geride bırakacağız!

Termal turizm konusunda iş adamlarını yatırım için beklediklerini kaydeden Melih Gökçek, gerekli yatırım yapılırsa termal otelcilikte Türkiye 'nin lideri olan Afyon'un geride bırakılabileceğini ifade etti.

Bolvadin'de caddelerde hız kesici yapılmaya başlandı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç duyulan caddelerde hız kesici yapımı başlatıldığı bildirildi.İlçede trafiğin sağlıklı olarak akışını sağlamak için çalışmalar yapılıyor.

Afyon Bolvadin'e modern işhanı inşa ediliyor!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesinin iştiraki olan Bol-Giy-San Anonim Şirketi tarafından ilçede yürütülen modern işhanı inşaatının hızla devam ettiği bildirildi...

Afyon Çimento şirket yetkililerini yayınladı!

Afyon Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento Sanayi A.Ş. yönetimde söz sahibi olan şirket yetkililerini yayınladı.

Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi Afyon'da tanıtıldı!

Armutlu Belediyesi'nin hazırladığı Armutlu Jeotermal Su Sistemi projesi (ARJESS) Afyon'da düzenlenen seminerde tanıtıldı. Jeoloji Mühendisi Serkan Cebeci, 150 Milyonluk Yatırım Gelecek ARJESS Projesi'nin sonuçlarına değindi.

afyon bolvadin moloz yığınları Haberi

afyon bolvadin moloz yığınları


Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçe merkezinde görüntü kirliliği oluşturan molozlar belediye tarafından temizlendi.


İlçenin çeşitli bölgelerinde bulunan ve hem görüntü kirliliği oluşturan, hem de sağlık açısından sakıncalı olan molozlar belediye ekiplerince temizlenmeye başlandığı bildirildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre biriken ve gelişi güzel bırakılmış, inşaat atıkları ve molozların toplanarak yeni kabristan civarındaki boş alanlara döküldüğü...