19 / 04 / 2024

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.



Rixos Oteller Zinciri yatırımcısı olan Asyagaz Enerji ve Petrokimya ürünleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Çakır Mahallesine Termal otel yapılacak. Konuyla ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu, kanun gereği çevredeki halk tarafından görüşülecek. ÇED toplantısı gerçekleştirilecek olan Rixos Termal Otel yapımı gerekli ön hazırlığın tamamlanmasından sonra başlayacak. 



Otel tamamlandığında lokantalar, çok amaçlı salonlar, toplantı salonları, konferans salonları, pastane, gece kulübü, bar, alış-veriş merkezi, Türk ve Fin hamamı, sauna, buhar odası, jimnastik salonu, açık ve kapalı termal havuzlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, futbol-basketbol tenis sahaları, mini golf sahası, çocuk kulübü, bay-bayan kuaför, satış üniteleri ile açık ve kapalı otoparklardan oluşacak. 



Afyon Kocatepe Gazetesi


Geri Dön