16 / 04 / 2024

afyon Ortofoto projesi

afyon Ortofoto projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi kapsamında Afyonkarahisar'dan havadan görüntü alımı tamamlandı.Ortofoto Projesi ile Türkiye'nin butun binalannı.hatla binalardaki çarpıklaşmayı da görme imkanı mümkün olacak.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ 2020'de Afyon'da kaç konut inşa edecek?

TOKİ Afyon 100 bin konut projesi hangi ilçelerde yapılacak, başvuru şartları neler, başvuru ücreti ve ödeme şekli hakkındaki detaylar haberimizde...

TOKİ Afyon Sinanpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Sinanpaşa projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

6 soruda TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesi!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesinde toplamda 226 adet daire yer alıyor. İşte 6 soruda Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesi!

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün sona eriyor

Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu!

Taksitlerin teslimden sonra ödeneceği TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Projesi'nde yer alan 300 konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu...

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

afyon Ortofoto projesi Haberi

afyon Ortofoto projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi ile Türkiye'nin butun binalannı.hatla binalardaki çarpıklaşmayı da görme imkanı mümkün olacak. 


BİNALARDAKİ ÇARPIKLAŞMA GÖRÜLECEK 


Çevre Ve Şchircilik Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi kapsamına alınan 40 bin kilometre alanda: kentlerin yerleşim vc gelişme alanlarını kapsayacak şekilde, kıyı bölgelerinde, sosyal, kültürel, sanayi vc turizm alanlannda. il. ilçe vc beldelerde yüksek çözünürlüklü ortofoto üretimi yapılıyor. 


Türkiye'de bir ilk olma özelliğinin yanında, dünyada da sayılı projelerden arasında yer alan Ortofoto Projesi ile ortaya çıkan haritadan her şeyi. Türkiye'nin bütün binalarını hatta binalardaki çarpıklaşmayı da görme imkanı mümkün olacak. 


KAÇAK YAPILAŞMALAR TESPİT EDİLECEK 


Ortofoto Projesi ile özellikle, kentsel alanlann yüksek çözünürlüklü görüntüleri elde edilecek, ihtiyaç duyulan imar planlan için temel altlıklar oluşturulacak. Afet Yönetiminin ihtiyaç duyduğu temci veriler hizmete sunulacak, ülkenin bina envanteri...