24 / 04 / 2024

Afyon Ortofoto

Afyon Ortofoto

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi kapsamında Afyonkarahisar'dan havadan görüntü alımı tamamlandı.Ortofoto Projesi ile Türkiye'nin butun binalannı.hatla binalardaki çarpıklaşmayı da görme imkanı mümkün olacak.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Afyon Çetinkaya Mahallesi Toki kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toki Afyon Çetinkaya Mahallesi Evleri başvuruları ise iki gün sonra sona erecek.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ başvuruları iki gün sonra sona erecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi ‘nde 88 adet konut satışa sunulacak.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 407 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 24 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 407,41 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında 216 ay vade imkanı sunan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları!

Afyon Gömü Tarımköy TOKİ başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatları 100 bin TL olarak belirlenen projede 216 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy son başvuru günü!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 111,27 metrekarelik 3+1 daireler açık satışa sunuluyor. Projede 407,41 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Afyon Gömü Tarımköy son başvuru günü...

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor!

TOKİ Afyon Gömü Tarımköy'de 24 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 11 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan projede yer alan dairelerin fiyatı 100 bin TL olarak belirlendi.

Afyon Çimento finansal raporlarını açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait finansal tablolar...

Afyon Çimento faaliyet raporunu açıkladı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Hızlı Tren'in Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin inşaatı başlıyor!

2012 yılında başlanan İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi'nde, 167 kilometrelik Polatlı-Afyonkarahisar bölümünün ardından bu yıl Afyon-Uşak-Manisa-İzmir kesiminin altyapı inşaatına başlanacak..

TDMMB Afyon Şehrengizi toplantısı yarın AKÜ’de yapılacak!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’nin 100 yıl sonra kıta aşan projelerle “Afyon Şehrengizi” adında bir toplantı yapacak. Akif Özkaldı, “Toplantımız, ‘100 Yıl Sonra Kıta Aşan Projelerle Afyon Şehrengizi’ adı ile yapılacağını belirtti.

Afyon Jad Center daireler 210 bin TL'den başlıyor!

Afyon Jad Center daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 155 metrekare alandan oluşan daireler akıllı sistemle donatıldı. Projede 2. etap çalışmaları başladı. Afyon Jad Center daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Afyon Ortofoto Haberi

Afyon Ortofoto

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi ile Türkiye'nin butun binalannı.hatla binalardaki çarpıklaşmayı da görme imkanı mümkün olacak. 


BİNALARDAKİ ÇARPIKLAŞMA GÖRÜLECEK 


Çevre Ve Şchircilik Bakanlığı'nca gerçekleştirilen Ortofoto Projesi kapsamına alınan 40 bin kilometre alanda: kentlerin yerleşim vc gelişme alanlarını kapsayacak şekilde, kıyı bölgelerinde, sosyal, kültürel, sanayi vc turizm alanlannda. il. ilçe vc beldelerde yüksek çözünürlüklü ortofoto üretimi yapılıyor. 


Türkiye'de bir ilk olma özelliğinin yanında, dünyada da sayılı projelerden arasında yer alan Ortofoto Projesi ile ortaya çıkan haritadan her şeyi. Türkiye'nin bütün binalarını hatta binalardaki çarpıklaşmayı da görme imkanı mümkün olacak. 


KAÇAK YAPILAŞMALAR TESPİT EDİLECEK 


Ortofoto Projesi ile özellikle, kentsel alanlann yüksek çözünürlüklü görüntüleri elde edilecek, ihtiyaç duyulan imar planlan için temel altlıklar oluşturulacak. Afet Yönetiminin ihtiyaç duyduğu temci veriler hizmete sunulacak, ülkenin bina envanteri...