27 / 04 / 2024

afyon planör avm

afyon planör avm

Afyonkarahisar'da, deneme uçuşu sırasında bir alışveriş merkezine düşen planörde 2 kişi yaralandı

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

AVM kiraları normale döndü, perakende sektörü nefes aldı!

2019'da toplam cirosunu artıran perakende sektörü, AVM kiralarının liraya dönmesiyle moral buldu. 2020 gündemlerinde yeni yasal düzenlemeler ve verimli büyüme var...

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

Zeruj Port AVM Fatih’e rakip oldu!

Zeytinburnu’ndaki dünyanın ilk muhafazakâr AVM’si Zeruj Port'ta müşteriler  “Alışveriş için Fatih’le sınırlı kalmaktan kurtulduk” diye sevinçli. 

TOKİ Afyon Dazkırı başvuruları tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dazkırı’da yapılması planlanan 236 adet toplu konut ile ilgili başvuru alımları tamamlandı.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

MetroMall projesinde konutlar 290 bin TL'ye satılıyor!

Modern mimari dili, zengin iç mekan peyzaj öğeleri ile fark yaratan projede 4 konut, 1 Home&Office bloğu ile Ankara’nın ilk üstü açılır AVM’si yer alıyor.

Afyon Çimento'nun Güvenevler'deki fabrikasının imar planı değişti!

Afyon Çimento Sanayi'nin Güvenevler'de yer alan ve faaliyetine son verdiği fabrikasının imar planı konut ve ticari imara dönüştürüldü.

NG Grup Sapanca'da AVM açacak!

Porselen, seramik, makine, otelcilik ve ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren NG Grubu, Sapanca'dan Antalya'ya uzanan yol üstü arazilerinde alışveriş merkezleri açacak. NG Hotels İcra Kurulu Başkam Hediye Güral Gür AVM zincirinde ilk adımı Sapanca'da attıklarını belirtti.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon İli, Dazkırı İlçesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracaktır. İşin bedeli 7 milyon 681 bin TL olarak belirlendi.

Bakırköy Carousel AVM'de imar tartışması!

Yıllardır AVM olarak hizmet veren Bakırköy Carousel AVM binasının ön tarafına çıkma kafeler yapılmaya başlandı. Bitmek üzere olan ve anayola kadar yaklaşan inşaat çalışması için imar tartışması da başlamış durumda.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

afyon planör avm Haberi

afyon planör avm

Termal oteller bölgesinden havalanan planör, birkaç dakika sonra irtifa kaybederek alışveriş merkezinin açık alanına düştü. Yaklaşık 20 metre yükseklikten düşen planörde bulunan pilotlar Murat Gök ile Şerafettin Köksal çeşitli yerlerinden yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan iki kişiden Köksal'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Deneme uçusu yapan planörün hava sirkülasyonuna kapıldığı için düştüğü...