16 / 04 / 2024

afyon stadı ne zaman bitecek

afyon stadı ne zaman bitecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek....

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru şartları!

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ 100 bin konut Afyon başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Afyon başvuruları 2020 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Afyon başvuruları 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Afyon başvuru tarihleri ne zaman? 

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Eskişehir Millet Bahçesi için ne kadar harcanacak?

Eskişehir Atatürk Stadı yerine millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar millet bahçesi için 48 milyon 250 bin lira harcanacağı iddia edildi...

afyon stadı ne zaman bitecek Haberi

afyon stadı ne zaman bitecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek. Son olarak 20 yıllık bir rüya olan Trabzon Akyazı Projesinin temelini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a attıran Gençlik ve Spor Bakanlığı 26 stadyum projesi ve inşaatlarındaki son durumla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırladı. 


2 STAT 6 AY İÇİNDE HAZIR OLUR


3.5 milyar TL’yi bulan maliyetleri ile Türk futboluna çağ atlatacak 26 stadyumdan ikisi hizmete girdi. İki stadyum ise 6 ay içinde hizmete girmiş olacak. 2014 yılı sonunda ise toplamda 15 stadyum Türk futbolunun yeni mabetleri olacak.


2014’TE BİTECEK STATLAR


- Mersin Stadyumu: 25 bin seyirci kapasiteli, 20 Haziran 2013’te tamamlandı. Henüz işletmeye alınmadı.   

-...