19 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Belediyesi enerji üretimi

Afyonkarahisar Belediyesi enerji üretimi

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

O ilde 2 adet 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Çetinkaya Mahallesinde yer alan 2 adet 4+1 konutu satıyor. Peki Afyonkarahisar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

O ilde 15 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Eşrefpaşa Mahallesi'nde yer alan 15 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar..

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

Erzurum'da 37 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş, Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 37 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Afyonkarahisar'a raylı sistem geliyor!

Afyonkarahisar Büyükşehir Belediyesi, kentin trafiğini rahatlatmak için raylı sistem projelerini hayata geçiriyor.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Ali Çetinkaya Mahallesi, 797 ada, 112 parselde, AFDORA Sitesinde, B blokta yer alan 7 gayrimenkulü 8 milyon 290 bin TL'ye satıyor. 

Afyonkarahisar Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle iş yerini kapatmak zorunda kalan ve belediyenin kiracısı konumundaki esnafta 3 ay süreyle ücret alınmayacağını duyurdu.

İBB'den Galata Kulesi açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji Yönetimi ve Aydınlatma Müdürlüğü, Galata Kulesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Binalarda zorunlu hale getirilen “Enerji Kimlik Belgesi” için son tarih 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi vatandaşları Enerji Kimlik Belgesi almaları konusunda uyardı.

Apartman yöneticilerine asansör eğitimi!

Afyonkarahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü tarafından apartman yöneticileri için asansör kullanımı ve denetimleri ile yönetmelikler hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi...

Afyonkarahisar Belediyesi enerji üretimi Haberi

Afyonkarahisar Belediyesi enerji üretimi


Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Afyonkarahisar Belediyesi Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali kuracak. Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olacak proje için Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 726 bin lira hibe desteği alan Afyonkarahisar Belediyesi, hem içme suyunun kalitesini arttıracak hem de harcamalarında ciddi tasarruf sağlayacak.


SÖZLEŞME İMZALANDI

Zafer Kalkınma Ajansı’ndan alınacak hibe desteği ile ilgili sözleşme Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu ile ZEKA Genel sekreter Vekili Veli Oğuz arasında imzalandı. Su İşleri Teknik Birim Sorumlusu İhsan Kahveci, Elektrik Mühendisi Hüseyin Önder ve Kimya Mühendisi Mustafa Özüsoy da sözleşme imza programında hazır bulundu. Afyonkarahisar Belediyesi Su ve...