25 / 04 / 2024

aga khan

aga khan

İlk Aga Khan Ödülleri 1980 yılında Lahor'da açıklanmıştı. Türkiye'den Ankara'daki Türk Tarih Kurumu binası, Bodrum'daki Ahmet Ertegün Evi için Mimar Turgut Cansever ile Edirne'deki Rüstem Paşa Kervansarayı ile Ertan Çakırlar ödüllendirildi...

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Şaki İnşaat Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Şaki tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Turan Fazıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Avcılar'da kuruldu.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

Hatay Kırıkhan'a yeni asfalt şantiyesi kuruluyor!

Hatay Kırıkhan Belediyesi tarafından, belediyenin asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni asfalt şantiyesi hazırlanıyor.

Hatay Kırıkhan'a 10.3 milyon TL'lik arıtma tesisi geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Kırıkhan İlçesi'nde atıksu arıtma tesisi yapılıyor.

Gökhan Çeliktürk: Depreme dayanıklı yapılar üretilmeli!

Türkiye’nin Marmara depreminden ders çıkartmadığından dolayı Van’da aynı acıyı bir kez daha yaşadığını dile getiren Gaziantep inşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, “Sorun deprem değil depreme dayanıklı yapı üretilmemesidir” dedi.

Gökhan Çarmıklı: İstanbul'da gereğinden fazla yapılaşma var!

Çarmıklı Ailesi'nin son temsilcilerinden Gökhan Çarmıklı, Çeşme Boyalık Koyu'nda yer alan 7800 Çeşme Oteli'nde röportaj verdi. İş adamı son gelişmelerden özel yaşamına kadr birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

Doktor Gökhan Taş yeni kitabının geliriyle okul yaptıracak!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi. Dr. Gökhan Taş kitabın geliriyle Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedeflediğini belirtti.

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.

Gökhan Çeliktürk: İnşaat sektörü 4 yıldır geriledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, inşaat sektöründe son 3-4 yıldır gerileme olduğunu söyledi.2015 yılını hayal kırıklığı ile kapatan sektör 2016 yılından da pek umutlu gözükmüyor.

Ülgür Gökhan Çanakkalede ki projelerini anlattı!

Çanakkale'nin Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Eski Tekel şarap farkikasının olduğu yerde, içinde bilim merkezi de olan büyük bir yeşil alan projemiz de var" dedi.

Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın girişimcilere yol haritası olacak bir hayat dersini içeren “Çekilin, Ben Doktor Değilim” isimli kitabı okuyucularla buluştu.

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi,Gökhan Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu.

aga khan Haberi

aga khan


İlk Aga Khan Ödülleri 1980 yılında Lahor'da açıklanmıştı. Türkiye'den Ankara'daki Türk Tarih Kurumu binası, Bodrum'daki Ahmet Ertegün Evi yenileme çalışması için Mimar Turgut Cansever (Dünyada üç Aga Khan Mimarlık Ödülü almış tek mimar) ile Edirne'deki Rüstem Paşa Kervansarayı'nın yenilenmesi ile Ertan Çakırlar ödüllendirildi.


- Edirne Rüstempaşa Kervansarayı


- Mimar Turgut Cansever Demir Tatil Köyü(1982) ile Aga Khan Mimarlık Ödülünü kazanarak Dünyada üç Aga Khan Mimarlık Ödülü almış tek mimar olarak adını mimarlık tarihine yazdırdı.


- 1983 ödülleri ise 10 ülkeden 11 yapıya verilmiştir. Bu ülkelerden biri de Türkiye'dir ve ödül Türkiye'den bu ödüle Nail Çakırhan layık görüldü.


- 1986’ya gelindiğinde Sedat Hakkı Eldem Sosyal Sigortalar Kurumu Binası ile Aga Khan Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.


- Aynı yıl Türk mimar Çelik Gülersoy’da Sultanahmet Evleri ile...