16 / 04 / 2024

Ağabey Metal İnşaat adres

Ağabey Metal İnşaat adres

Ağabey Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Elcik tarafından kuruldu. 

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar Metal İnşaat Hırdavat Kimya Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Turan tarafından kuruldu.

Ercancan Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ercancan Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tavusbay tarafından açıldı. 

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Sezer tarafından kuruldu.

Ersinler Metal İnşaat Elektrik Elktr.Orman Ürnl.Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersinler Metal İnşaat Elektrik Elktr.Orman Ürnl.Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Şen tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Ağabey Metal İnşaat adres Haberi

Ağabey Metal İnşaat adres

Ağabey Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Elcik tarafından kuruldu. 

Ağabey Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
METAL a-Her çeşit demir,çelik,saç,bakır,sarı,çinko,kurşun,krom,nikel,paslanmaz çelikten imal edilmiş mamuller,yarı mamuller,hurda ve yarı hurda mamuller,kütük yardımcısı maddeler ve yan ürünlerinin gerek yurt içi gerekse yurt dışında toptanve perakende alım ve satımını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Ağabey Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mah.Dudullu Cd. R2 Rezidans No:23-25b/174 Ataşehir