16 / 04 / 2024

Ağaoğlu Andromeda Gold daire fiyatları

Ağaoğlu Andromeda Gold daire fiyatları

Yüzde 35 faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli sayılıyor. Kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'e leed gold yeşil bina sertifikası!

Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği ödülü olan LEED GOLD sertifikası aldı. 

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat 2017!

Ağaoğlu Andromeda Gold fiyat listesi 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. Andromeda Gold Ataşehir'de beş farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu Andromeda Gold daire fiyatları Haberi

Ağaoğlu Andromeda Gold daire fiyatları

13 Şubat'ta başlayan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına devam ediyor. Yüzde 1 peşinat uygulanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası hemen teslim 200 daire için geçerli sayılıyor. 


Yüzde 1 peşinat sonrasında yüzde 24'lük kısmı taksitlendirilen Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kapsamında 60 ay vadede yüzde 0,47'lik ve 120 ay vadede ise yüzde 0,57'lik faiz oranı kabul ediliyor. 


Kampanya kapsamında Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yüzde 75'lik kısmın yüzde 35'inde faiz desteği sağlanıyor. 



Ağaoğlu My Towerland Projesi hakkında:


Ağaoğlu My Towerland projesinde yer alan dairelerin fiyatları 754 bin TL'den başlıyor. 3.500 konuttan meydana gelen Ağaoğlu My Towerland projesinde toplam arsa alanı 285 bin metrekare olarak tasarlandı. Ağaoğlu My Towerland projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4...