27 / 04 / 2024

Ağaoğlu borçları

Ağaoğlu borçları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor!

Ağaoğlu Çekmeköy projesinin adı "Ağaoğlu Çekmeköy Park" oldu. Ağaoğlu Çekmeköy Park satışları başlıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor!

Ağaoğlu Üçyüzlü projesi başlıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de inşa edilecek proje için tabela asıldı. Projenin yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ali Ağaoğlu iddia borcunu şartlı ödeyecek!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Bülent Cankurt bugünkü yazısında, Ali Ağaoğlu ile karşılaşmasını anlttı. Referandum iddiasını kaybeden Ağaoğlu'na borçlarını ödeyip ödemediği soruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.

Ali Ağaoğlu'na suç duyurusu!

BBC'nin hazırladığı belgeselde konuk olan Ali Ağaoğlu’nun, kız arkadaşlarıyla ilgili kullandığı ifadeler için suç duyurusunda bulunuldu.

Ağaoğlu, 102 ülkeye satış yaptı!

İstanbul’da yaptığı konutlarda 35 bin insan yaşadığını söyleyen Ali Ağaoğlu, 102 ülke vatandaşlarının kendilerinden konut aldığı söyledi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Ağaoğlu borçları Haberi

Ağaoğlu borçları

Ağaoğlu İnşaatın Başkanı Ali Ağaoğlu, şirketin varlıkları ve borçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5 ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi.

''En güçlü şirketlerden biriyiz''

İnşaat sektöründeki durgunluktan en çok etkilenenlerden biri olduğu iddialarına da şu şekilde açıklık getirdi: ''Banka borçlarımızla kıyasladığımızda varlıklarımız çok daha yüksek. Satışların durgunlaştığı bu dönemden en güçlü çıkacak şirketlerden biriyiz. Fedekarlık yaparak bu dönemi geride bırakacağız.''

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre bu fedakarlıkların başında fiyat indirerek varlık satışı yapmak olduğunu söyleyen Ağaoğlu, banka borçlarının aktiflere oranla yüzde 9.4 olduğunu, aktiflerde ise yüzde 4-5 satış planladıklarını açıkladı.

''400 milyon dolarlık yatırım yaptık''

Ağaoğlu stratejik ortaklıklara da sıcak baktığını ifade etti. Banka borçlarının İstanbul Finans Merkezi’nin planlanandan uzun sürmesi sebebiyle oluştuğunu, projeye şu ana kadar 400 milyon dolar yatırım yaptıklarını...