29 / 03 / 2024

Ağaoğlu Eğitim Vakfı

Ağaoğlu Eğitim Vakfı

'Paranın bir çölü ne yaptığını görmek için görülmesi gereken iki yer var. Biri Las Vegas diğeri Dubai' diyen Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, şirketin amaçlarını açıkladı...

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ü gururla gezdiriyor!

Maslak 1453 projesini görmek isteyen ünlü marka sahiplerinden Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu, Nusret'in kurucu ortaklarından Mithat Erdem ve ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün projeyi gezerken, onlara Ali Ağaoğlu eşlik etti

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'dan oğlu Mert'e sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, oğlu Mert’e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.Hiçbir şeyden haberi olmayan Mert, hazırlanan bu sürpriz karşısında çok sevindi.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu'nun Ayşe Özyılmazel'e açtığı davadan karar çıktı!

Ali Ağaoğlu'nun şikayeti üzerine sanatçı, yazar Ayşe Özyılmazel hakkında "Hakaret" suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Ali Ağaoğlu'nun şöförü kaza yaptı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Çeşme'de talihsiz bir olay yaşadı. Ağaoğlu'nun şoförü önceki gün işadamını Aya Yorgi Koyu'na bıraktı. Şoför dönüşte tek başına giderken virajı alamayıp kaza yaptı.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ağaoğlu Eğitim Vakfı Haberi

Ağaoğlu Eğitim Vakfı

Gün olmuyor ki bir olay patlamıyor. Heryeni gün yeni bir adrenalin. Son 2 sene içinde öyle olaylar yaşandı ki kendileri tahmin edilemez bu olaylar ya doları uçurdu ya da emtiaları savurdu. Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir, ne Gezi olaylarının ne 17-25 Aralık soruşturmasının, ne Rusya'nın ne de ikinci seçimin daha yılın başında tahmin edilemeyecek gelişmeler olduğunu belirterek "Geleceği tahmin etmek değil, gelişmelere nasıl cevap verdiğiniz önemli. Her yeni gelişmeyi esneklikle karşılayabiliyor olmak lazım. Herkesin kendi ölçeğinde, dalga geldiğinde, üzerinde sörf yapabilecek atletik büyüklüğe gelmesi lazım. Dünya devamlı çalkanıyor. Önemli olan sizin ne kadar çevik olduğunuz" dedi. 


Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir'e göre şirketler kendilerini her gelen yeni zorluğa karşı esnek cevaplar üretebilecek 'fit' bir yapıya dönüştürmeli. Halisdemir "Olası bir duruma karşı nasü...