29 / 03 / 2024

ağaoğlu gayrimenkul şirketleri

ağaoğlu gayrimenkul şirketleri

İNŞAAT sektöründeki markalı projeleriyle gündeme gelen ve Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasına giren Ali Ağaoğlu, iki yeni şirket daha kurdu.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ali Ağaoğlu Bahçelievler'deki arazisini sattı!

Bu hafta gayrimenkul sektöründe gerçekleşen sessiz bir alışveriş kulisi yazacağız. Taraflardan biri Ali Ağaoğlu, diğeri ise Bahattin Demirbilek. Hikayeyi en başından yazalım.

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ağaoğlu Mahmutbey'deki otelini satıyor!

Edip Gayrimenkul ile Ağaoğlu ortaklığının Mahmutbey'de geliştirmiş olduğu otel projesi natamam haliyle üçüncü kişi alıcılara satılacak.

Ali Ağaoğlu: Teşvikler gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Getirilen teşviklerin, vatandaşlık hakkı gibi düzenlemelerin gayrimenkul sektörüne ve ekonomimize çok olumlu katkısı oldu ve olacak'' dedi.

Ali Ağaoğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu kuruyor!

Sektörde bir ilk olarak ‘Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırım Fonu’ kurmak için düğmeye basan Ağaoğlu’na, SPK’dan olumlu yanıt geldi.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Ağaoğlu Dünya baret giyme rekoru'nu kırmayı hedefliyor!

Ağaoğlu şirketler grubu logo Gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu, Guinness Rekorlar kitabına girmeye hazırlanıyor.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün kulesini Dubai'de sattı!

DUBAİ'de gerçekleşen emlak fuarının verimli geçtiğini söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkam Önder Halisdemir, "Her yıl olduğu gibi fuarda bu sene de hem Türk gayrimenkul sektörünü hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. " dedi.

ağaoğlu gayrimenkul şirketleri Haberi

ağaoğlu gayrimenkul şirketleri

İNŞAAT sektöründeki markalı projeleriyle gündeme gelen ve Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasına giren Ali Ağaoğlu, iki yeni şirket daha kurdu. Bu şirketler Aga Gayrimenkul ve Ağaoğlu Junior Gayrimenkul. Aga Gayrimenkul'ün şimdilik gayrimenkul değerleme işi yapacağı, diğer şirketin ise kardeşi Hüseyin Ibrahimağaoğlu'nun çocukları Onur ve Hakkı Ibrahimağaoğlu için kurulduğu belirtiliyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu'yla aynı adreste faaliyet gösterecek olan şirkette yeğenlerin proje geliştirecekleri ifade ediliyor. 


Yurt...