29 / 03 / 2024

Ağaoğlu inşaat faiz desteği kampanyası

Ağaoğlu inşaat faiz desteği kampanyası

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı faiz kampanyası devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan faiz desteği kampanyası hemen teslim 200 daire için geçerli.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 75'lik kısmında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 75'lik kısım için yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Hemen teslim 200 daire!

13 Şubat'ta başlanan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yer alan projeler Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak olarak karşımıza çıkıyor.

Ağaoğlu İnşaat 3 projesinde yüzde 35 faiz desteği sağlıyor!

Ağaoğlu İnşaat My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde yüzde 75'lik banka kredisinde yüzde 35 faiz desteği sağlıyor. Kampanya 3 hafta daha devam edecek.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor!

Hemen teslim 200 daire için geçerli Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. 13 Şubat tarihinde başlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasının 3 hafta sürmesi hedefleniyor.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası!

My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerini kapsayan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olma imkanı sunuyor.

Ağaoğlu İnşaat yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında 0,47 faiz oranıyla 60 ay, 0,57 faiz oranıyla ise 120 ay vade yapılabiliyor. İşte Ağaoğlu İnşaat yüzde 35 faiz desteği...

Ağaoğlu'ndan yüzde 35 faiz desteği!

Hükümetin, konut kredilerindeki yüzde 25 peşinatı biriktirmek için açılan her hesaba yüzde 15 destek vereceğini açıklaması sonrasında ilk kampanya, Ağaoğlu’ndan geldi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Ağaoğlu İnşaat'tan 3 milyar dolarlık 4 yeni proje geliyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2017 yılı içinde başlamayı planladığı 4 proje için 3 milyar dolarlık yatırım planlıyor. Projeler; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy'de hayat bulacak

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Ağaoğlu İnşaat My Newwork projesinde metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te teslimler 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesinde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 6 bin 40 dolara!

Ofis alanlarının 106 ile 172 metrekare arasında tasarlandığı proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ataşehir'de yükselen projede anlaşmalı bankalardan kredi sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay vade farksız taksitlerle!

Ofis fiyatlarının metrekare bazında hesaplandığı proje konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilyor. My Newwork Projesi Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'teki ofislerin alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede 30 ay vade farksız taksitle ödeme de yapmak mümkün.

Ağaoğlu inşaat faiz desteği kampanyası Haberi

Ağaoğlu inşaat faiz desteği kampanyası


Ağaoğlu İnşaat'ın 13 Şubat'ta başlatılan kampanyası devam ediyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor. 


Hemen teslim 200 dairede kabul edilen faiz desteği kampanyası kapsamında 60 ay vadede yüzde 0,47'lik ve 120 ay vadede ise yüzde 0,57'lik faiz oranı sağlanıyor. 


Yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılan Ağaoğlu İnşaat  faiz desteği kampanyası kapsamında kalan kısım için yüzde 24'ü taksitlendiriliyor.  


Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 75'lik kısım için yüzde 35'inde faiz desteği sunuluyor. 


Ağaoğlu iletişim bilgileri

Telefon:  444 6 777


Web: