27 / 04 / 2024

ağaoğlu veliefendi ne zaman teslim

ağaoğlu veliefendi ne zaman teslim

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Ağaoğlu Veliefendi vaziyet planı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ağaoğlu Veliefendi nerede?

"Ağaoğlu Veliefendi nerede?" sorusunun yanıtı yol tarifi ile birlikte haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlandı...

Bakırköy Veliefendi projesi vaziyet planı!

1,200 daireden oluşacak Bakırköy Veliefendi projesi vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun Boğaz'daki köşkü!

İnşaat dünyasının ünlü ismi Ali Ağaoğlu, gönlünde yatan evi buldu. Kuruçeşme'den Ulus'a uzanan bir koruyla çevrili olan köşküne yerleşen Ağaoğlu, "İlk görüşte aşık oldum. Yalıda da yaşadım ama bu ev farklı" diyor..

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ağaoğlu Finans Merkezi'ne 319 konut 977 ofis inşa edecek!

İstanbul Finans Merkezi'ndeki projesi için ruhsat alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 115 bin metrekarelik arsaya 319 konut, 977 ofis olmak üzere toplam 1448 bağımsız bölüm yapacak..

Ali Ağaoğlu, Deniz Temiz Derneği'ne tekne aldı!

Ali Ağaoğlu İşadamı Ali Ağaoğlu, denizden atık temizlenmesi için Deniz Temiz Derneği'ne 350 bin liraya tekne alıyor. Ünlü işadamı, Tezman Yaramancı'nın başkanı olduğu Deniz Temiz Derneği'ne tekne alma kararı verdi.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Toplam 786 adet daireye yer verilen My Home Maslak'ta daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ağaoğlu My Home Maslak kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu My Towerland kampanyası ne zaman bitiyor?

Bin metrekarelik yaşam alanına sahip olan My Towerland Konutları'nın TEM ve E-5 karayoluna ulaşım kolaylığı bulunuyor. Peki Ağaoğlu My Towerland kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu İnşaat'ın hemen teslim projeler için hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yüzde 1 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitecek?

Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen yüzde 1 peşinat kampanyası ve yüzde 35 faiz desteği kampanyası devam ediyor. Peki Ağaoğlu kampanyası ne zaman bitiyor?

ağaoğlu veliefendi ne zaman teslim Haberi

ağaoğlu veliefendi ne zaman teslim


Toplamda 8 blok halinde yükselen Ağaoğlu Veliefendi projesi Ağaoğlu İnşaat'ın girişimi ile yükseliyor. Ağaoğlu Veliefendi vaziyet planı 'nın ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. 


Ağaoğlu Veliefendi projesi içerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Çalışmalarına 1 yıl içerisinde yapılması planlanan Ağaoğlu Veliefendi 'nde toplamda 1200 konut yer alıyor.Ağaoğlu Veliefendi vaziyet planı 'nın ayrıntıları şu şekilde: 


Ağaoğlu Veliefendi vaziyet planı:


 


Web Adresi: http://www.agaoglu.com.tr/

Telefon: 444 6 777

Gülay...