20 / 04 / 2024

Agb Bilek İnşaat Kimin

Agb Bilek İnşaat Kimin

Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adnan Bilek tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Agb Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Agb Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Agb Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erol  Bilek ve Levent Dursun Bilek tarafından kuruldu.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adnan Bilek tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek hayatını kaybetti. Ahmet Ayhan Bilek'in cenazesi bugün Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben defnedilecek.

İki termik santral 521 milyon dolara Çelikler İnşaat'ın oldu!

Tunçbilek Termik Santrali ile Orhaneli Termik Santrali 463 milyon 300 bin dolara açık artırmaya çıkarıldı. Açık arttırmada Çelikler İnşaat ve Konya Şeker kıyasıya yarıştı.

Orhaneli ve Tunçbilek santralleri ihalesini Çelikler İnşaat kazandı!

Orhaneli ve Tunçbilek termik santralleri ihalesini 521 milyon dolarla Çelikler İnşaat aldı. Son ihaleyle birlikte devletin elinde bulunan yaklaşık 6 bin 500 MW kapasiteli termik santraller özelleştirilmiş oldu..

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Agb Bilek İnşaat Kimin Haberi

Agb Bilek İnşaat Kimin


Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün  Adnan Bilek tarafından kuruldu. 


Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Agb Bilek İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Merkez Mh.Kağıthane Cd.N.95/2...