25 / 04 / 2024

Ağrı\'da köprü yapılacak

Ağrı\'da köprü yapılacak

Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Adakent köyünde okula gitmek için nehirden geçen öğrenciler için yıl içinde köprü yapılacağı bildirildi

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022! Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?  

Merakla beklenen TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Ağrı'da kaç konut inşa edecek? Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Araç sahipleri dikkat! Büyük indirim yapılacak!

TBMM'de hazırlanan vergi borcu yapılanması araç sahiplerini de kapsıyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeyenlere büyük indirim yapılacak.

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü 12 yaralı!

Ağrı'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 12 kişi de yaralandı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Ağrı\'da köprü yapılacak Haberi

Ağrı\'da köprü yapılacak

Tutak Kaymakamı Gürbüz Saltaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu nehrin üzerine 13 yıl önce bir köprünün temelinin atıldığını fakat çeşitli nedenlerle tamamlanamadığını belirtti.

Okula gitmek için başka bir yolun da bulunduğunu fakat yakın olduğu için öğrencilerin nehirden geçmeyi tercih ettiklerini anlatan Saltaş, şunları söyledi:

"İlçemize bağlı Adakent köyünde okuyan öğrencilerimiz yatılı ilköğretim bölge okuluna gittikleri için haftanın iki günü bahse konu olan yolu kullanıyorlar. Pazartesi gidip, cuma dönüyorlar. Nehir üzerine köprünün yapımını Valimizin bilgileri dahilinde 2010 yılı KÖYDES programı kapsamına aldık. Hava şartlarının düzelmesi ile çelik modelli köprümüzün inşasına başlayacağız. Köprü yıl içinde içinde yapılarak, öğrencilerimizin mağduriyeti giderilecektir."
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Nehirden geçen okul yoluna köprü sözü 
 
Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Adakent köyünde okula gitmek için nehirden...