19 / 04 / 2024

AHÇ İnşaat adres

AHÇ İnşaat adres

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Tanmeıah İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmeıah İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Qussaı Alabboud tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Anka Şah İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Anka Şah İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahan Kara tarafından kuruldu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

Onur Şah İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şah İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Bakış tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sümer, Salih Zeki Gedik ve Fatih Şahin ortaklığında kuruldu. 

İs Şah İnşaat Bilgisayar Mobilya Komisyon Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İs Şah İnşaat Bilgisayar Mobilya Komisyon Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Şimşek imzasıyla kuruldu.

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Necip Coşar ve Yaşar Güler tarafından 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Beyşah İnşaat Tarım İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyşah İnşaat Tarım İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Ahmet Şahan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi'nde kuruldu.

AHÇ İnşaat adres Haberi

AHÇ İnşaat adres

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da kuruldu. 


AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, paza işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...