19 / 04 / 2024

Ahmadı Group İnşaat adres

Ahmadı Group İnşaat adres

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

Elhaj Group İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Elhaj Group İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Azmı El Haj ve Haytham Azmı El Haj ortaklığında kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Gul Agha Gılaneı, Nasır Ahmad Qaderı, Saeed Gılany ve Sultan Ahmad Amiryan ortaklığında kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Quıck Global Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quıck Global Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Fahım Hamıdı  ve Nasrın Gharany Hamıdı tarafından kuruldu.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Alov Group İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alov Group İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Nazarı tarafından kuruldu.

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı S. Al-Ahmadı  tarafından kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat adres Haberi

Ahmadı Group İnşaat adres

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...