25 / 04 / 2024

ahmet arslan yap işlet devret modeli

ahmet arslan yap işlet devret modeli

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

İnşaat sektöründe vergi tevfikatı yapılıyor mu?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'ndeki köşe yazısında Birden fazla takvim yılına sirayet eden inşaat ve onarma işlerinde kabulden sonra ödenen hakedişler tevkifatını kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın o yazısı...

Kamulaştırma hangi mevzuata göre yapılıyor? 

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Arslan bugünkü köşe yazısında gayrimenkullerin kamulaştırmasını kaleme aldı. 

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Sefa Akıncı ortaklığında kuruldu.

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çuhadar tarafından kuruldu.

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Kars Harakani Havalimanı'nda inceleme yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Harakani Havalimanı'nda şu anda merkezden bir tane taksi yolu çıkışı bulunduğunu açıkladı.

İstanbul yeni havalimanı 26 şeritli yollarla çevrilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı süren Kuzey Marmara Otoyolu’nda incelemeler yaptı. Yeni havalimanına ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmalar sonucunda havalimanı çevresinde toplamda 26 şeritli yolların olacağını belirtti.

ahmet arslan yap işlet devret modeli Haberi

ahmet arslan yap işlet devret modeli

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, partisinin Karaman İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Siyaset Akademisi programında gençlere ve partililere hitap etti.

Büyük hedefler koyarak o hedeflerin peşinden koşulması gerektiğini söyleyen Arslan, "Bu şekilde dünyayı büyük görürsünüz, ufkunuz büyük olur ve ona göre yol alırsınız. Bazılarının yaptığı gibi küçük olsun benim olsun, muhalefette de olsam hep böyle devam edeyim diye düşünürseniz küçük hedeflerle yetinmek zorunda kalırsınız. Dünyanız da o kadar küçük olur. Daha doğrusu dünyanız diye bir şey olmaz." dedi.

Bakan Arslan, büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını ileterek, "Bunları ülkemizin kasasından para ayırmadan özel sektöre yaptırıyoruz. Yap, belirli bir süre işlet ve bundan gelir elde et. Gelirin masrafını karşılamazsa eksiğini de ben karşılarım. Çünkü bu modelin ruhunda...