29 / 03 / 2024

ahmet hakan tola

ahmet hakan tola

Törende konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2004 yılından bu yana pek çok ilke imza attıklarını, sektöre öncülük eden uygulamaları yenilikçi bakış açısıyla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi...

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Dövizdeki dalgalanmayla ilgili sürpriz gelişme! Haberi duyanlar neye uğradığını şaşırdı!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 15 Ocak 2023 tarihli köşe yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yle uzun bir görüşme yaptığını ve dövizdeki dalgalanmayla ilgili sürpriz bir haber aldığını ifade etti.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manifest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Şengelen, Altan Toy ve Harun Keskin ortaklığında kuruldu.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

Ahem İş Makinaları Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahem İş Makinaları Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Hakan Özkara ve Emine Canbaz ortaklığında kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Group İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Bayrambaş, Ahmet Hakan Bayrambaş tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'a itiraz etmek tek başına puan kazandırmaz!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında muhalefetin Kanal İstanbul projesine karşı çıkmasını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te 364 milyon 480 bin 906 TL sermaye bedeli ile Nuri Sinan Ersoy, Ahmet Hakan Ersoy ve Nimet Ersoy ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul, Montrö’yü etkiler mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde ''Kanal İstanbul, Montrö’yü etkiler mi?'' konulu yazı kaleme aldı...

ahmet hakan tola Haberi

ahmet hakan tola


Bursagaz'ın yeni yönetim binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, 2004 yılından bu yana pek çok ilke imza attıklarını, sektöre öncülük eden uygulamaları yenilikçi bakış açısıyla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.


Bursagaz'ın yaşayan değerlerinin entegrasyonunun bir parçası olduğunu belirten Tola, "Bu amaçla inşaatına karar verilen yönetim binamız teknik özellikleriyle hem şirketimizi ve grubumuz EWE'yi hem de şehrimizi ileri seviyelere taşıyacak bir markanın yansıması olarak planlanmıştır" diye konuştu.


Tola, yapımına başlanan bina hakkında şu bilgiyi verdi:


"Müteahhitliğini Akrapol İnşaat'ın üstlendiği binamızın saha çalışmalarına haziran ayında başladık. Şirket ve şehir ihtiyaçlarına göre özel tasarlanmış projede sağlamlık, güvenilirlik ve inovasyona önem verdik. Sağlam bir temelle şirketimizin geleceği üzerine kurguladığımız strateji ile tasarladığımız yönetim binamız, her yönüyle kurumsallığı temsil edecek şekilde inşa...