19 / 04 / 2024

Ahmet Nazif Zorlu enerji yatırımları

Ahmet Nazif Zorlu enerji yatırımları

Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor.

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Nazif Oğur ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Olgun Zorlu ve Ahmet Zazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisolar Enerji Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zeki Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Zorlu Holding'ten enerjiye 2 milyar dolarlık yatırım!

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk halkının birbirine sarılarak vatana millete sahip çıktığını söyleyen Zorlu Holding’in Başkanı Ahmet Zorlu, “Bu beraberliği her alana yayalım. İşlerimize daha çok sarılıp daha fazla üretelim” dedi.

Ahmet Zorlu: Sanayiye gayrimenkulden çok yatırım yaptık!

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık." dedi.

Ahmet Nazif Zorlu’nun villası davalık oldu!

Koruma Kurulu, Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu’nun müze yapmak için alıp villa yaptığı tarihi bina için adli ve idari işlem başlatılmasını istedi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Ahmet Nazif Zorlu: Keşke Zorlu Center'ı yapmasaydım!

Dünyanın en zengin isimleri arasında gösterilen Ahmet Nazif Zorlu, Habertürk`e açıklamalarda bulundu. Ahmet Nazif Zorlu “Keşke bunu hiç yapmasaydım!’’ dedi.

Ahmet Nazif Zorlu enerji yatırımları Haberi

Ahmet Nazif Zorlu enerji yatırımları


Zorlu Holding, elektronik, tekstil, madencilik ve gayrimenkulden sonra enerji sektöründe de yeni hamleleriyle üst ligi zorluyor. Enerji üretiminde farklı alanlarda önemli yatırımları bulunan holding, geçen hafta üretimin ardından Osmangazi Elektrik ile dağıtım işine de girmiş oldu. Bu önemli gelişmeyi kamuoyuna açıklayan grubun üzerinde çalıştığı bir önemli yatırım alanı ise güneş.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Ekonomist'te mayıs ayında yayınlanan röportajında güneş enerjisine yönelik yatırım planlarını açıklamıştı. Amerikalı First Solar şirketiyle yaptığı ekipman işbirliğini paylaşan Zorlu Holding'in enerji birimi, bugünlerde güneş enerjisi için açılacak ihaleye yoğunlaşmış durumda.


Holdingin patronu Ahmet Nazif Zorlu, aralık ayında Enerji Bakanlığı'nın açacağı lisans ihalesine gireceklerini, bunun için sıkı çalıştıklarını söylüyor. Yenilenebilir enerji yatırımlarını önemsediklerini ve bu noktada güneşe yatırım konusunda heyecanlı olduklarını aktaran Zorlu,...