28 / 03 / 2024

Ahmet Nedim Başar

Ahmet Nedim Başar

Merve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi , 7 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Nedim Başar, Feridun Oktay Alpay ve Zeynep Başar ortaklığıyla kuruldu...

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Başarımla İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarımla İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Kılıç Plaza'da kuruldu.

Şükrü Sözen, En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi seçildi!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Top Trawel Avards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçildi. Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor." dedi.

Ömer Çelik: Turizmde başarılı bir sezon geçiriyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, “Bölgemiz çok zor günlerden geçiyor ama turizmde başarılı bir sezon geçiriyoruz. Ocak-Haziran döneminde yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 4.73 artarak 15 milyon 238 bin 221 oldu” dedi.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Başarır İnşaat Helenium Wings ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve Başarır İnşaat imzası ile konumlandırılan Başarır İnşaat Helenium Wings ödemeleri hakkındaki bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'nin satış başarısındaki en önemli etken çevre dostu olması!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa başarı olmaz!

‘Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Kent İzmir Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kentler rant yaratıyor. Bütün problem de bu rantın paylaşılmasından çıkıyor. Uzlaşı olmazsa başarı olmaz" dedi

Eryap 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 2013 yılı boyunca gerçekleştirdiği ihracattaki başarılı performansıyla İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği – İSİB tarafından 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı...

Niksar Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu!

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir fuarcılık firması tarafından, “Saklama Bağışla, Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu...

Ağaoğlu Maslak 1453, Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi seçildi!

Yılın Starları 2013 ödülleri kapsamında yurtdışı tanıtımları ile uluslararası platformda adından söz ettiren ve satış rekorları kıran Ağaoğlu Maslak 1453 projesi “Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi” seçildi.

Ahmet Nedim Başar Haberi

Ahmet Nedim Başar

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, otel motel pansiyon kamping ve benzeri konaklama tesisleri kurar kiralar işletmeciliğini yapar yada kiraya verir ve 11.4.1984 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Hüsrev Gerede Caddesi Fırın Sokak NO:4 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Nedim Başar, Feridun Oktay Alpay ve Zeynep Başar ortaklığıyla...