25 / 04 / 2024

Ahmet Özden

Ahmet Özden

TÜRKİYE Turizm Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, bayram tatiliyle doluluk oranı yüzde 90'a ulaşan otellerin okulların açılmasıyla yüzde 75'e düşeceğini söyledi.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Ahmet Akbalık: Artık evi yatırımcı değil ihtiyaç sahibi alacak!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bundan sonra evi yatırımcı çok almayacak, ihtiyaç sahipleri oturmak amaçlı alacak. O yüzden ihtiyaçları dikkate almak çok önemli. " dedi.

Kış döneminde otellerin yüzde 65'i kapanacak!

TÜRKİYE Turizm Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, bayram tatiliyle doluluk oranı yüzde 90'a ulaşan otellerin okulların açılmasıyla yüzde 75'e düşeceğini söyledi.

Kış döneminde otellerin yüzde 65'i kapanacak!

Türkiye Turizm Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, kış döneminde ise otellerin yüzde 65′inin kapanmasıyla binlerce çalışanın işsiz kalacağını belirtti.

Ahmet Poyraz Çekmeköy projeleriyle ilgili bilgi aldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2014 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, yönetim gözden geçirme toplantısında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

TÜRSAB: Kurdaki dalgalanma turizmi olumsuz etkilemez!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özden, döviz kurundaki dalgalanmanın turizmi olumsuz etkilemeyeceğini, 2014 yılı erken rezervasyonlarının iyi durumda olduğunu söyledi...

Ahmet Akbalık: Biz sanayiciyiz, çok kriz gördük!

Emlak GYO’nun Zeytinburnu arsası için 4 milyar 250 milyon lira teklif veren konsorsiyumun lideri Özak Grubu’nun patronu Ahmet Akbalık, “Biz aslında sanayiciyiz, çok kriz gördük. O yüzden de tecrübeli ve cesuruz” dedi.

Ahmet Çiçek: Depreme dayanıklı yapılaşma sağlanmalı!

Ahmet Çiçek: "Yapı stokları gözden geçirilmeli. Depreme dayanıklı yapılaşma sağlanmalı, acil yardım ve kurtarma birimleri oluşturulmalı, afetlere karşı hazırlıklı olmak için eğitim ve tatbikatlar yapılmalı" dedi

Ahmet Arslan Empire State binasına ilk tırmanan sporcu olmak için çalışıyor!

Dağ koşusu klasmanında 5 Avrupa Şampiyonluğu'nu elinde bulunduran Red Bull Sporcusu Ahmet Arslan, ABD'nin New York eyaletinde bulunan Empire States Run Up'a katılan ilk Türk atlet olacak

Ahmet Mete Işıkara: Kuzey Anadolu fayının güney koluna dikkat!

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, son aylarda küçük depremlerle gündeme gelen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çekerek "Geyve kırığında 300 yıldır deprem olmuyor. Burada er ya da geç bir deprem olacak" dedi

Dumankaya Pusula Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Güneş atandı!

Ahmet Güneş, Dumankaya projelerinde daire sahibi olanlara, satış öncesinden başlayarak satış sonrası da "avantajlar, kolaylıklar ve hizmetler paketi" sunan Pusula Yönetim Hizmetleri'nin tüm yönetim ve idari mekanizmalarından sorumlu olacak.

ÖİB, TCDD'nin Mersin'deki tesisini Ahmet Turan'a sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), TCDD'nin Mersin'deki taşınmazın, ihalede en yüksek teklifi veren Ahmet Turan'a satışını onayladı

Rings İstanbul projesini Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen anlatıyor!

Selin Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gülşen anlatıyor

Ahmet Özden Haberi

Ahmet Özden

TÜRKİYE Turizm Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Özden, bayram tatiliyle doluluk oranı yüzde 90'a ulaşan otellerin okulların açılmasıyla yüzde 75'e düşeceğini söyledi. Kış döneminde ise otellerin yüzde 65'inin kapanmasıyla binlerce çalışanın işsiz kalacağı belirtildi. 



Kurban Bayramı tatili ve okulların geç açılmasıyla iç turizmde belirli ölçüde canlılık oluştuğunu belirten Ahmet Özden, 250 bin yatak kapasitesine sahip olan Manavgat destinasyonun 60 bin turizm çalışanını istihdam ettirdiğini belirtti. Özden, "Bölgemiz turizmde 45 gün sonra ölü sezon diye tabir edilen döneme girecek. Ölü sezonda 250 bin yatak kapasiteli konaklama tesislerinin yüzde 65'i kapanacak. Yüzde 35 oranında açık kalacak. Otellerin yüzde 65 oranında kapanmasıyla 2016 turizm sezonuna kadar yaklaşık 45 bin turizm çalışanı işsiz kalacak" diye konuştu. 



Manavgat'ın Antalya'ya gelen turistler...