26 / 04 / 2024

Ahmet Yüksel İnşaat

Ahmet Yüksel İnşaat

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi projesi hakkında detaylar henüz tam olarak netleşmedi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projede ön talepler toplanıyor.

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

Yönter İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yönter İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yönter tarafından kuruldu. 

Pergel Mimari Yönlendirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergel Mimari Yönlendirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aykut, Bülent Bölük ve Cem Bora Koçoğlu ortaklığında kurudu. 

Nevon Proje Yönetim İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nevon Proje Yönetim İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koyuncu tarafından kuruldu.

Ema Yılmaz İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Yılmaz İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz tarafından kuruldu. 

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

Ahmet Yüksel İnşaat Haberi

Ahmet Yüksel İnşaat

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü. Demir çelik ürünlerinin işlemesinin yanı sıra çelik hasır, hazır beton, torbalı çimento, dökme çimento, ytong, bims, tuğla, asmolen, şap kumu, sıva kumu, kırma mucur gibi kaba inşaat malzemelerinin satışını yaptıkları bilgisini veren firma sahibi Ahmet Yüksel, Mersin Merkez ve Gözne'deki iki şubeleriyle hizmet verdiklerini iletti. 


Bundan iki yıl önce inşaatına başladıkları yeni tesislerini ise 2016 yılı içinde faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Ahmet Yüksel, tesislerinin bin 500'ü kapalı olmak üzere toplam 4 bin 650 metrekarelik alana kurulduğunu anlattı. Yüksel, hazır ürün satışının yanında günümüz teknolojisine uygun dizayn edilmiş sistem ile proje bazlı demir çelik ürünlerinin üretimini yaptıklarını, daha...