19 / 04 / 2024

Ahmet Zahteroğulları

Ahmet Zahteroğulları

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) 2015 mali yılı destek programı tanıtım toplantısına katıldı. Vali Zahteroğulları, gelişmek için teknolojik, yenilikçi ve ARGE'ye yatırım programları olduğunu söyledi.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğulları Dalgıçlık Organizasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kılıç ve Osman Ahmet Yazla ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.

Yenilikçi olup Ar-Ge'ye yatırım yapacağız!

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) 2015 mali yılı destek programı tanıtım toplantısına katıldı. Vali Zahteroğulları, gelişmek için teknolojik, yenilikçi ve ARGE'ye yatırım programları olduğunu söyledi.

Ahmet Nazif Zorlu'dan İzmir eleştirisi!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun İzmir'deki yatırım koşullarına yönelik eleştirileri büyük yankı buldu. Zorlu'nun "Çankaya'da yapacağımız rezidans projesine 50 tane engel çıkarıldı" dedi

Bolu, turizmde hedef büyüttü!

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant, Gölcük ve Yedigöller tabiat parklarını 8 ayda bir milyon 31 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti Vali Zahteroğulları: "Bolu, doğa turizminde dünya markası. Son yıllarda spor turizminde de söz sahibi olmaya başladı"

İnşaat Mühendisi Ahmet Cumalı vefat etti!

İnşaat Mühendisi Ahmet Cumalı vefat etti. Merhum Mehmet ve Kaniye Cumalı'nın oğulları Cenazesi Bugün Ataköy 5. Kısım Camii'nden ikindi namazına müteakip Yedikule aile mezarlığına defnedilecektir.

Balabanoğulları Turizm Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balabanoğulları Turizm Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Balaban, Ahmet Balaban tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Haziran'da Küçükçekmece'de kuruldu

Ahmet Zahteroğulları: Narven Tatil Kasabası Bolu'nun vizyonunu geliştirecek!

Karadeniz'in ise şimdiye kadar yapılmış en büyük turizm yatırımı hakkında katılımcılara bilgi verildi. Adını bölgede bulunan bir meşe türünden alan Narven Tatil Kasabası bünyesinde otel, sağlık tesisi ve çok sayıda villa tipi devre tatil tesisi bulunuyor.

Ahmet Zahteroğulları kimdir?

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları kimdir? Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vali Ahmet Zahteroğulları, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Zahteroğulları...

Bolu'da spor yatırımları devam ediyor!

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne ait olan spor tesis alanları gezerek incelemelerde bulundu. Zahteroğulları, tesislerin yapılmasıyla Bolu'nun sporda daha da güçleneceğini söyledi...

Bolu Valisi Zahteroğulları Sarot Termal yatırım alanlarını gezdi!

İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi...

Ahmet Zahteroğulları Haberi

Ahmet Zahteroğulları

MARKA'nın 2015 yılı yatırımları toplantısı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda yapıldı Konferansa Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ilçe Kaymakamları ve ilçe Belediye Başkanları, daire müdürleri ile ilimizdeki sanayici ve tunzmciler katıldı Programın açılış konuşmasını yapan TSO Başkan Vekili Mustafa Özkoparan, MARKA'nın önemine değindi MARKA Bolu Yatırım Destek Ofisi Koordınatoru Tolga Kaya ise MARKA destekleri ile ilgili kısa bir sunum yaptı.


"ŞEHİR OLARAK DA ÜLKE OLARAK DA KABUĞUMUZU KIRDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM" 

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ise ülkemizin kalkınma yolunda ilerleyen bir ülke olduğunu ifade ederek, "Ben şehir olarak da ülke olarak da kabuğumuzu kırdığımızı duşunuyoBunu da teknoloji üreterek taklit eden değil belki taklit edilen sanayiler kurmamız lazım Bunun için de yenilikçilik ve ARGE'ye yatırım yapacağız Kısacası bizim...