25 / 04 / 2024

Ahmet Zorlu aydın kaza

Ahmet Zorlu aydın kaza

Aydın'da Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafiz Zorlu'nun da içinde olduğu helikopter, acil iniş yaptığı esnada gövdesinin üzerine yere sert çarptı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Aydın'daki Ahmet Gazi Cami restorasyonu tam gaz!

Aydın Çine'de bulunan Ahmet Gazi Camisi'nde restorasyon çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Aydın'a havalimanı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Aydın İline havalimanı yapılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Baydar sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir-Aydın otobanı mecliste konu oldu!

İzmir-Aydın otobanı meclis gündemine taşındı. Otoban hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı yeniden meclis gündeminde!

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı ile ilgili yapısal problemler meclis gündemine taşındı. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu soru önergesini Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sundu...

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı meclis gündeminde!

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir kavşak inşaatı ile ilgili soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Ahmet Zorlu: Sanayiye gayrimenkulden çok yatırım yaptık!

ZORLU Holding Başkanı Ahmet Zorlu, ‘son yıllarda gayrimenkule, sanayiden daha çok yatırım yaptığına’ dair algının yanlış olduğunu söyledi ve “Onun iki mislini sanayiye yatırdık." dedi.

Aydın'da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılıyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına Aydın'da müze kurulması talimatı doğrultusunda çalışmalara başlandığı belirtti.

Ahmet Aydın, Nissibi Köprüsü'nün inşaatını inceledi!

Nissibi Köprüsü ve yolunda incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, " Nissibi doğuyla batıyı birbirine bağlayacak gönül köprüsüdür " dedi.

Ahmet Zorlu aydın kaza Haberi

Ahmet Zorlu aydın kaza

İşadamı Ahmet Nazif Zorlu ve eşinin de bulunduğu helikopter acil iniş sırasında yere sert çarptı. 6 kişi ölümden döndü

Aydın'da Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nafiz Zorlu'nun da içinde olduğu helikopter, acil iniş yaptığı esnada gövdesinin üzerine yere sert çarptı. Kazayı ucuz atlatan Ahmet Nazif Zorlu ve eşi Zülal Zorlu ile birlikte 6 kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kaza, Aydın'ın Karacasu ilçesinin Yenice Mahallesi'ndeki Sırma Su Dolum Tesisleri bahçesindeki helikopter pistinde dün öğleden sonra meydana geldi. Ahmet Nazif Zorlu ve eşi Zülal Zorlu ile birlikte 6 kişi, helikopterle Zorlu Holding'e ait helikopterle Karacasu'ya geldi. Sırma Su Dolum Tesisleri bahçesine teknik arızadan dolayı zorunlu iniş yapan helikopter, yere çarptı. Kazada helikopterin ayakları yamulurken, işadamı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi Zülal...