26 / 04 / 2024

Ahsen Vakfı projesi

Ahsen Vakfı projesi

Sahabe ve evliya türbelerini restore ederek inanç turizmine önemli katkılar sağlayan Dini, Tarihi ve Kültürel Önem Taşıyan Mekanları Araştırma, Tanıtma ve Yaşatma (Ahsen} Vakfı, restorasyon projelerine devam ediyor.

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

TEMA Vakfı, Kanal İstanbul'un ÇED raporunun iptali için dava açtı!

TEMA Vakfı, Kanal İstanbul Projesi’nin "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu" kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı...

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Kanal İstanbul Projesi’nin riskleri toplumla paylaşılmalı!

Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) tarafından hazırlanan Kanal İstanbul Projesi’nin İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı'na katılan TEMA Vakfı, Kanal İstanbul Projesi’ne dair değerlendirmelerde bulunarak, taleplerini iletti...

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesi kapsamındaki 184 adet konut için teslim dönemi bugün başlıyor.

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

16 katlı 2 blok şeklinde yükselen Esenyurt Mavera Ahsen projesi 169 konut ve 3 ticari birim şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Mavera Ahsen Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Ahsen Vakfı projesi Haberi

Ahsen Vakfı projesi

Türkiye'nin birçok ilinde yaptıkları restorasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Ahsen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Reisim Teked, hizmete açılan projelere halkın da büyük ilgi gösterdiğini söyledi. lekeci, "Hizmet alanımı/ peygamberlerin, sahabelerin, bütün sahada!]arın ve evliyaların kabirlerini onarına, restore etme, konuna ve yaşatma vakfıyız. Biz genel olarak bütün dünya çapanda çalışıyoruz. Örneğin Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Hazreti Eyyiîb Peygamberimizin beldesi olan Eyyüpnebi beldesinin projelerini yaptık, çalışmalarımız devam etmekledir. Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde Hazreti Elyessa, Hazreti Yunus, Hazreti Zülkifl, Hazreti Ilarıtn Nebi, Hazıeti Hal lak Nebi, Hazreti Ömer Nebi peygamberlerimizin içinde bulunduğu 28 bin metrekare alanı yaptık ve bitirdik Bitlis'in merkezi ile Norşin ve Hizan ilçelerindeki peygamberlerimizin tiirbe, medrese, cami, şadırvan ve çevre düzenlemelerini yaptık. Ayrıca Ahsen Vakfı olarak Türkiye genelinde 81 ilin Evliyalar...