19 / 04 / 2024

airport avm Q Plus

airport avm Q Plus

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

İstanbul Airport City Projesi!

3. Havalimanı bölgesinde yapılacak olan İstanbul Airport City projesinde ofis, AVM, sağlık merkezleri ve oteller olacak...

Route İstanbul Ataköy fiyat listesi güncel 2017!

Özyazıcı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Yenibosna Route İstanbul projesi 300 konut ve 20 ticari üniteden meydana geliyor. Proje Airport AVM'nin bulunduğu aksta yükseliyor. İşte Route İstanbul Ataköy fiyat listesi güncel 2017...

Airport AVM yılbaşında açık mı?

Airport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM yılbaşında açık mı? Airport AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Airport AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

Airport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Airport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Airport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Airport AVM’de Garage Sale!

Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek.

Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında bulunan proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat listesine göre 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje Yenibosna 'da Airport AVM 'nin yanında yükseliyor. Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ataköy Avrupa Konutları fiyatlar!

Yenibosna'da Airport AVM 'nin yanında inşa edilen projede daire alanları 69 metrekareden başlıyor. Ataköy Avrupa Konutları fiyatlar kapsamında 1+1 daireler 655 bin TL 'den başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy ödemeleri!

Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje içerisinde rezidans ve ofisler bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Airport AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Airport AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Airport AVM bayramda kaça kadar açık? Airport AVM bayramda kaçta açılacak?

Airport AVM bayramda açık mı?

Airport AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Airport AVM bayramda açık mı? Airport AVM bayramda kaça kadar açık? Airport AVM bayramda kaçta açılacak?

Kıbrıs 1001 Airport Mall AVM 22 Mayıs'ta açılacak!

Toplam 80 bin metre kare proje alanı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en geniş alışveriş merkezi olan Airport Mall, kapılarını 22 Mayıs'ta müşterilerine açıyor. Merkezde 45 adet mağaza yer alacak.

airport avm Q Plus Haberi

airport avm Q Plus

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dünya çapında yürütülen International Property Awards'ın Avrupa bölgesinde düzenlendiği European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülüne Yağmur Proje Tasarımı layık görüldü. Ödül töreni 26 Ekim’de Londra Lancaster Hotel’de gerçekleştirildi. 


Mimar Mahmut Emre Yağmur ve Mimar Teoman Aytolan liderliğindeki Yağmur Proje tarafından İstanbul’da faaliyet gösteren Saatpark için tasarlanan Q Plus, İstanbul’da bulunan Yenibosna Airport AVM içinde 480 metrekare alana yayılan, konseptiyle ön plana çıkan bir cafe restoran projesi. 


Q Plus ile müşterilere evlerindeymiş gibi bir his yaşatma isteği hedeflendi

Yağmur Proje, projeyi tasarlamadan önce müşteilerin isteklerini göz önünde bulundurdu.  Q Plus’ı canlı bir sokak etkisinin var olduğu, endüstriyel materyallerin klasik elementlerle buluştuğu bir alan olarak tasarlayan Yağmur Proje, ayrıca hem operasyonel...