28 / 03 / 2024

AK Yapı 2015 projeleri

AK Yapı 2015 projeleri

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı; " 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. " dedi..

Kaçak yapı tatil zaptı nasıl düzenlenir?

Yapının kaçak olarak tespit edilmesinden sonra belediye ya da il özel yönetimlerince yapının o anki durumu saptanıyor. Peki, kaçak yapı tatil zaptı nasıl düzenlenir?

Kaçak yapıya elektrik bağlanması 2015!

Yapı kullanma izni olmayan yapılarda, kullanma izni alınıncaya kadar geçici olarak bazı abonelikler veriliyor. Peki, kaçak yapıya elektrik aboneliği olur mu? İşte, kaçak yapıya elektrik bağlanması 2015!

Kaçak yapının cezası nedir?

Ruhsat alınmadan başlanılan veya ruhsat ve eklerine aykırı olan yapılara kaçak yapı deniyor. Peki, kaçak yapının cezası nedir? İşte, kaçak yapı yaptırımları..

Kaçak yapı durdurma tutanağı!

Ruhsat almadan ya da imar mevzuatına aykırı olarak hayata geçirilen yapılar tespit ediliyor ve durduruluyor. İşte, kaçak yapı durdurma tutanağı!

Fırat Anlı: Kültürel alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Gazi Köşkü Sosyal Tesisleri'nde yapılan ziyarette yaptığı konuşmada tarihi, kültürel ve doğal alanlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

İzmit Belediyesi kaçak yapılaşmayla mücadele ediyor!

İzmit Belediyesi'nin kaçak yapılaşmayla mücadele çalışması devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içinde toplam 142 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi...

Yuvacık'ta kaçak yapılaşmayı önlemek için toplantı düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğünce Yuvacık Baraj Havzasında kaçak yapılaşmayı önlemek ve bölge halkını baraj koruma alanları konusunda bilgilendirme amaçlı, mahalle muhtarları ile görüşüldü.

Kocaeli Baraj havzasında kaçak yapıya izin yok!

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğünce Yuvacık Baraj Havzasında kaçak yapılaşmayı önlemek ve bölge halkını baraj koruma alanları konusunda bilgilendirme amaçlı, mahalle muhtarları ile görüşüldü.

Çankaya Belediyesi 9 kaçak yapıyı yıktı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Çankaya Belediyesi 2014 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi...

Yuvacık'ta kaçak yapılaşmaya izin yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli, Yuvacık Baraj Havzasında Kaçak yapılaşmanın önlemesi hususunda bölge muhtarlarını ziyaret etti...

Çankaya'da 9 kaçak yapı yıkıldı!

Sınırlarında gecekondulaşmayı sıfıra indiren Çankaya Belediyesi, 2014 yılında yalnızca 9 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi. Belediye, 39 adet baz istasyonu, 65 adet balkon-teras, 27 adet ön kapama ve 62 adet farklı konulara ait toplam 193 yıkım yaptı

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen iki konteyner yıkılırken Adrasan Mahallesi'nde de bir kaçak yapı hakkında tutanak tutuldu...

AK Yapı 2015'te yeni projelere başlayacak!

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı; " 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. " dedi..

AK Yapı 2015 projeleri Haberi

AK Yapı 2015 projeleri

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. Tek gerçekleştiremediğimiz hedef Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmalarımız oldu .Mevcut yasal düzenlemelerden ve işin zorluğundan kaynaklı olsa gerek bir çok firma bu konuda yol alamıyor" dedi. 


Bahçetepe Medikule, Seyranşehir, 540/4 parsel ticari üniteler, Park Mavera,Metro 34, Beyzade Konağı, Kiptaş Vaditepe 2.etap konut projelerinin devam ettiğini belirten Aşmalı şöyle devam etti: "2015 içerisinde 34 konseptli projelerimizin hem inşaatına hem de satışına başlayacağız. 

Bunlar; üst katlar nitelikli ofisler, zemin üzeri cadde dükkanları olan iki projemiz var. Biri İkitelli OSB'de Metro 34, diğeri Basın Express yolu üzerinde Express 34 isminde projelerimiz olacak. 

Ayrıca Hadımköy gişelerine gelmeden otobana cepheli imalat ve depolama için uygun bir proje olarak tasarlanan...