25 / 04 / 2024

Akaretler Sıra Evleri

Akaretler Sıra Evleri

1996 yılında Beşiktaş'taki tarihi Akaretler Sıra Evleri, Net Holding'in yürüteceği Akaretler Sıra Evler Projesi'yle turizme kazandırılacakmış. 127 ünitesi olan projeyle önemli turizm yatırımlarından biri hayat bulacakmış.

Akaretler Sıra Evleri'nin çatısı 350 bin YTL'ye yenileniyor

BeŞİktaş Kulübü eski başkanlarından Serdar Bilgili'nin 49 yıllığına kiraladığı Akaretler Sıra Evleri'nde restorasyon hızla tamamlanıyor. Son olarak Sıra Evler'in çatısı 350 bin YTL harcanarak tamamen elden geçti. Toplam 10 bin metrekarelik çatı Kılıçoğlu

Karmod, Nijerya'daki göçmen bürosuna sığınma evleri kurdu!

Karmod, Nijerya'nın kuzeybatısında, Nijer sınırında bulunan Katsina ilinde sığınma evleri kurdu

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği sıra no:501!

501 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

İzmir Urla Sıra Mahallesi imar değişikliği onaylandı!

İzmir İli Urla İlçesi Sıra Mahallesi 389 ada 1, 2 ve 4 parseller ile 391 ada 1 ve 2 parsellere ilişkin İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Atakent Panorama ile şimdi sıra sende İzmir!

Ataseven Group, Atakent Panorama İzmir projesinin lansmanını yaptı. Ataseven Group tüm İzmirlilere kalbinin sesini dinle, şimdi sıra sende mesajı verdi..

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda sıra üstyapıda!

2019'da hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Projede sıra üst yapı çalışmalarına geldi.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:485!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:485 kapsamında bazı maddelerde değişikliğe gidildi. Tebliğ bugün Resmİ Gazete'de yayınlandı...

Milli Emlak Genel Tebliği sıra no: 379!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan 379 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği ile Hazine taşınmazları bitki yetiştirmek için kiralanabilecek.. 

Trump "ABD'nin en zengin kişileri" listesinde 92 sıra geriledi!

Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı listesine göre, ABD Başkanı Trump 92 sıra gerileyerek 248'inci sıraya düştü..

İşte dünyanın en sıra dışı evi!

Mimari tarzla bütünleşen dekorasyon algısı bu evle yıkılıyor. Klasik bir depo olarak gözüken bu binanın içi görenleri şaşkına çeviriyor. İşte sıra dışı evi...

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sıra Turizm Yatırım Anonim Şirketi Osman Faik Bilge ve Enis Can Bilge ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra projesindeki 95 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri...

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Galatasaray'da sıra ada satışında mı?

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Ali Fatinoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e sert eleştirilerde bulundu. Fatinoğlu, "Sıra Suada'nın satışına mı geldi dedi?"

Akaretler Sıra Evleri Haberi

Akaretler Sıra Evleri



Beşiktaş'a cennet proje


    İSTANBUL - Net Holding, yalnızca İstanbul'un değil Türkiye'nin en önemli turizm yatırımlarından biri olacak büyük bir projeye daha imza atıyor. Akaretler'deki proje ofis, dükkan, lokanta, cafe ve sergi salonlarından oluşuyor ve içinde 127 ünite var. Ünitelerin 94'ü apart otel ofis, 25'i dükkan ve altısı da gıdayla ilgili. Projenin otel bölümünün işletmesini, Net Holding kuruluşu olan Merit International yapacak. Akaretler Sıra Evler Projesi'ni Akarnet AŞ yürütüyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Barlas Küntay, Genel Müdürü Münir Alparslan. Restore çalışmaları Net Yapı Genel Müdürü Haluk Elver başkanlığındaki ekip tarafından yürütülüyor.


Radikal Gazetesi 28 Aralık 1996



Abdullah Kutalmış...