25 / 04 / 2024

akasya park ümraniye

akasya park ümraniye

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor.

Akasya Park Ümraniye’de satışlar başladı!

Akasya Park Ümraniye projesinde satışlar başladı. Konutların 350 bin TL’den başlangıç gösterdiği Ümraniye Akasya Park projesinde 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Akasya Park Ümraniye 'nin inşaat maliyeti 200 milyon dolar!

Akasya Park 'ta 600 den fazla bağımsız bölümden oluşan konut bloğu, 80 bin metrekarelik AVM ve toplamda 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokları yer alıyor. Projenin inşaat maliyeti 200 milyon dolar olarak öngörülüyor.

Ümraniye'ye yeni AVM: Akasya Park Ümraniye!

Taraf Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında ticari gayrimenkuller geliştiren Akasya Yapı, Ümraniye'deki karma projesiyle gayrimenkul ve perakende sektörüne çok yönlü bir yaşam alanı inşa ediyor...

Akasya Park Ümraniye Akasya Yapı ve Ant Yapı tarafından yükseliyor!

Bugüne dek İstanbul’ un çeşitli lokasyonlarında ticari gayrimenkuller geliştiren Akasya Yapı, Ümraniye’ deki karma projesiyle gayrimenkul ve perakende sektörüne çok yönlü bir yaşam alanı kazandırıyor...

Akasya Park Ümraniye'nin rezidansını Ant Yapı yapıyor!

Ümraniye'deki CarrefourSA, AvivaSA, Türk Ekonomi Bankası, Bank Asya, gibi birçok fınans şirketinin merkez binalarının ve arsalarının sahibi Katırcıoğlu ailesine ait olan Akasya Park Ümraniye'nin rezidans bloklarını Ant Yapı yapıyor...

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Ümraniye Esenkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Esenkent Mahallesi, 473 ada park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye İnkılap Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 2079 adanın park ve otopark tescilli kısmı ile 1832 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Sinpaş GYO Sinpaş Time ve Park projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finansket Mahallesi 2435 ada 17 parselde yer alan Sinpaş Time ve Park Projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Finansşehir Time-Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi'nde Yer Alan Finansşehir Time-Park Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ümraniye’ye spor köyü müjdesi!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada önceliklerinin, ulaşım, park, yeşil alanlar, kıraathaneler ve kültür sanat olacağını söyledi. Yıldırım, “İlçede yaşayanlara hizmet verecek çok büyük bir ‘Spor Köyü’ de kuracağız” dedi.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı’nın inşaatı bu ay başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hattının çalışmaları bu ay başlayacak. Göztepe'de bulunan 60. Yıl Park hattın ilk durağı olacak.

akasya park ümraniye Haberi

akasya park ümraniye

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor. Akasya Yapı'nın toplamı 46 dönüm arsa üzerinde geliştirdiği projede, 600 den fazla bağımsız bölümden oluşan konut bloğu, 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM ve toplamda 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokları yer alıyor. Projenin inşaat maliyeti 200 Milyon Dolar olarak öngörülüyor. CarrefourSa Ümraniye ile komşu olup birlikte 100 bin metrekareye yakın büyüklükte bir perakende destinasyonu oluşturan, yüksek çekim gücüne sahip alışveriş merkezinin geliştirilmesi ve yatırımı Akasya Yapı tarafından yapılacak. Ulusal ve uluslararası marka karması ile 250 mağaza, 35 kaferestoran, 3 bin araçlık otoparktan oluşan ve 3 milyon kişilik bir çekim alanına hitap edeceği...