29 / 03 / 2024

akbatı avym nerede

akbatı avym nerede

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akbatı AVYM Enerji tedarik sözleşmesi yayınlandı..

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı.

Akbatı AVYM enerji tedarik sözleşmesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. enerji tedarik sözleşmesini yayınladı.

Akbatı AVYM kiraları Ağustos ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiraları 2014 Ağustos ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı. Haberin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir'de yer alan Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında Ocak ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı Alışveriş ve Yaşam merkezi kiralarında Ocak ayı için kur sabitlemesi yapıldı...

Akbatı AVYM kiralarında Aralık ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kiralarında 2013 Aralık ayı için kur sabitlemesi yapıl dı...

Akbatı AVYM Cityscape Awards Birincilik Ödülü'nü aldı!

Akbatı AVYM, Cityscape 120 ülkeden bin 500’den fazla kuruluş ve profesyonelin katıldığı Cityscape Awards for Emerging Markets 2013’de “Retail - Built” (Perakende) kategorisinde “Birincilik” ödülü aldı...

Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan açıklamaya göre Akbatı AVYM kira bedellerinde Ekim ayı için kur sabitlemesi yapıldı...

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi çekilişle BMW 316i veriyor!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi BMW 316i hediye ediyor. 15 Nisan ile 30 Haziran arasında aynı gün içinde tek seferde yapılacak 75'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı veriliyor.

Akbatı AVM bu yıl değerine değer kattı: 6 ayda 2.4 milyar TL'lik artış!

Akiş GYO tarafından Akbatı AVM'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. Peki Akbatı AVYM'nin değeri ne kadar oldu? İşte dev AVM'nin değeri...

Akbatı AVYM GYF talep toplama süreci ne durumda?

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbatı AVYM için gayrimenkul yatırım fonundan gelen ön teklif hakkında  açıklama yaptı...

Akbatı AVYM Gayrimenkul Yatırım Fonu talep topluyor!

Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yatırım yapacak 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplamaya başladı.

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Aralık ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Aralık ayı kira kurunun sabitlendiğini KAP'ta açıkladı.

Logos Gayrimenkul, Akbatı AVYM'nin dükkanlarına talip!

Logos Gayrımenkul Yatırım Fonu portföyüne dahil etmek amacıyla, Akiş GYO'nun gayrimenkul portföyünde yer alan Akbatı AVYM'nin bağımsız bölümlerinin satın alımına yönelik ön teklifi Akiş GYO'ya iletti. 

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi.

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'nin kira kurunu sabitledi!

Akiş GYO Akasya Alışveriş Merkezi ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kiralarında Eylül ayı için dolar ve Euro kurunu sabitledi.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'nin kiralarında kur sabitlendi!

Akiş GYO Akasya Alışveriş Merkezi ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kiralarında Ağustos ayı için dolar euro kurunu sabitledi.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVM'de dolar kurunu sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'dee 1 Nisan-30 Haziran 2017 döneminde A.B.D dolar kurunun 3,20-TL, EURO kurunun ise 3,45-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM'yi ipotek etti!

Akiş GYO ile Saf GYO'nun birleşmesinden doğan ayrılma haklarının finansmanı için Yapı ve Kredi Bankası'ndan kullanılacak kredinin teminatı için Esenyurt' Akbatı AVYM'deki tüm bağımsız bölümleri ipotek tesis edildi.

akbatı avym nerede Haberi

akbatı avym nerede

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle: 


Yönetim Kurulumuzca, 


Şirket portföyünde yer alan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirilmiş, fiyatlandırma ve sözleşme şartları açısından 30.06.2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi  ile bir yıl süreyle imzalanmasına, Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...