25 / 04 / 2024

akçaabat icra müdürlüğü

akçaabat icra müdürlüğü

Akçaabat İcra Müdürlüğü'nden Akçaabat Merkez Mahallesinde bulunan arsa 1 milyon 130 bin TL'ye satılacak. Satış; 22 Haziran Cuma günü ve 2 Temmuz Pazartesi günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde Kanal İstanbul yoğunluğu!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin hazırladığı itiraz dilekçesinin bir örneğini çıkaran yurttaşların İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine akını sürüyor.

Vatandaşlar, Kanal İstanbul projesine itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, bir itiraz dilekçesi hazırladı. Bu dilekçenin bir örneğini çıkaran vatandaşlar, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne adeta akın etti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası küllerinden doğuyor!

15 Temmuz hain darbe girişiminde hasar gören ve yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binası, akıllı bina konseptiyle yeniden yapılıyor. 

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

akçaabat icra müdürlüğü Haberi

akçaabat icra müdürlüğü
İlan şöyle;


T.C.AKÇAABAT İCRA MÜDÜRLÜĞÜ


Örnek No : 27*Dosya No :2012/4 İ.Ş. TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLÂNI


İş bu satış ilanı İİK:nun 127. maddesine göre tapuda adresi bulunmayan ilgililere vetebligat Yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olunacağı ilan olunur.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteligukıvmeti. adedi, önemli özellikleri: Akçaabat Sulh Hukuk Mahkemesinin 01.03.2011 tarih ve 2010/73 Esas, 2011/154 Karar sayılı ilamıgereği satışı sapılacak olan taşınmaz tapu kaydına göre Trabzon ili Akçaabat ilçesi Yıldızlı beldesiMerkez mah. 3amukçukıranı mevkii 132 ada 119 parsel nolu, arsa vasfında, 3 kat yapılaşma izni olan,sahil, deniz /e doğa manzaralı, araç ulaşımı olan, Yıldızlı belde merkezine 2 km, Akçaabat ilçemerkezine 5 km. Trabzon il merkezine ise 6 km. mesafede yapılaşmanın hızla geliştiği bir arsa olup.muammen bedeli 1.128.900,00 TL dir.


Satış şartları :


1- Satış...