18 / 04 / 2024

Akçansa Çimento üretimi

Akçansa Çimento üretimi

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. üretim tesislerinin bulunduğu adresleri yayınladı.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş bağımsız üyesi Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Dr. Markus C. Slevogt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Markus C. Slevogt'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Markus C. Slevogt`ın hayatına dair merak edilenler.

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş yönetim kurulu üyesi Dr. Carsten Sauerland kimdir? Dr. Carsten Sauerland daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Carsten Sauerland'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Carsten Sauerland`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

İnşaat demir fiyatları çakıldı, çimento ve beton fiyatları uçtu! İşte demir, çimento ve beton fiyat listesi 8 Kasım 2022

İnşaat sektörünün en temel üç yapı malzemesi olan, demir, çimento ve beton fiyatlarında yer yerinden oynuyor. Demir fiyatları çakılırken, çimento ve beton fiyatları fırladı. İşte güncel demir, beton ve çimento fiyat listesi.

TÜRKÇİMENTO üyelerinin çimento üretimi yılın ilk dört ayında göre yüzde 11,9 azaldı!

TÜRKÇİMENTO üyelerinin toplam çimento üretimi 2022'nin ilk dört ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 11,9’luk azaldı. İşte detaylar...

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Türkiye'nin çimento üretimi ilk 2 ayda yüzde 33 arttı!

Türkiye'nin çimento üretimi 2021 yılı Ocak-Şubat döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33,1 artışla 9,7 milyon tona yükseldi. İç satışlar ise yüzde 36 arttı.

Akçansa Çimento üretimi Haberi

Akçansa Çimento üretimi

Üretim Tesislerinin Bulunduğu Adresler

ÇANAKKALE FABRİKA

Mahmudiye Beldesi 17640 Ezine / ÇANAKKALE

Tlf: 0 286 295 20 00 Fax:0 286 295 21 99


BÜYÜKÇEKMECE FABRİKA

Mimarsinan Merkez Mah. Marmara Cad. No:13/1 Büyükçekmece / İSTANBUL

Tlf: 0 212 866 10 00 Fax : 0 212 866 12 00


SAMSUN LADİK FABRİKA

İskaniye mah.Akpınar Mevkii Ladik / SAMSUN

Tel :362 771 38 16 Fax:0 362 771 38 19


İZMİR SATIŞ BÜROSU

Ali Çetinkaya Bulvarı No.34/1 K.4 D.402 Alsancak / İZMİR

Tlf: 0 232 463 67 78 Fax : 0 232 463 44 29


ALİAĞA HAZIR BETON TESİSİ

Horozgediği Köyü Hayıtlıdere Mevkii Aliağa / İZMİR

Tlf: 232 - 625 10 50 Fax : 232 - 625 10 60


KEŞAN HAZIR BETON TESİSİ

Yeni Muhacır Beldesi E - 27 Asfaltı Üzeri Keşan / EDİRNE

Tlf: 284 - 715 31 00 Fax...