24 / 04 / 2024

Akçansa ödülleri

Akçansa ödülleri

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

Akçansa, bu yıl da Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi seçildi!

Akçansa, Adecco ve Capital Dergisi işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda bu yıl da sektöründe “ Türkiye ’nin En Beğenilen Şirketi ” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

Akçansa en çok satış yapan bayilerini ödüllendirdi!

Akçansa’ nın Geleneksel İş Ortakları Buluşması, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı ve Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen ve 200’e yakın iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi.

Akçansa SAP’den iki ödül birden kazandı!

Türkiye’nin lider yapı malzeme şirketi Akçansa, 18. kez düzenlenen SAP Kalite Ödülleri 2013 kapsamında ‘Bulut Bilişim’ kategorisinde Mozaik uygulamasıyla birincilik, Orta Uygulama Kategorisinde ise ‘Satın Alma’ projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü..

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Akçansa'dan yılın ilk yarısında 736 milyon TL'lik satış!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2016 yılının ilk altı aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin Ocak-Haziran dönemindeki satış geliri 736 milyon TL, dönem kârı ise 142 milyon TL oldu.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Akçansa’nın satış geliri 329 milyon TL’ye yükseldi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2016 yılının ilk çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin Ocak-Mart dönemindeki satış geliri 329 milyon TL, dönem kârı ise 69 milyon TL oldu.

Akçansa’nın 2015 yılı cirosu 1,5 milyar TL’ye ulaştı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin 2015 yılındaki satış geliri 1 milyar 469 milyon TL, dönem kârı ise 283 milyon TL olarak gerçekleşti.

Akçansa Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte faaliyet raporu...

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Akçansa ödülleri Haberi

Akçansa ödülleri

Akçansa, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ÇEVKO-Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda çevre duyarlılığını ortaya koyan iki projesiyle ödüle layık görüldü.


Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinin katıldığı yarışmada Akçansa, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları kategorisinde Büyük Ölçekli İşletme sınıfında Yeşil Nokta Sanayi Ödülü’nü almaya hak kazandı.


Akçansa gönüllüleri çocuklara yarınlarını korumayı öğretiyor

Akçansa, içinde bulunduğu toplumun yaşam kalitesini yükselterek daha güvenli ve refah dolu bir yarın oluşturulmasına katkı sağlamak...