26 / 04 / 2024

akçay barajı maliyeti

akçay barajı maliyeti

SASKİ tarafından Pamukova Eskiyayla havzasında yapımı devam eden Akçay Barajı’nı ziyaret eden SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri projeyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Reform Art Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ömer Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçay tarafından kuruldu. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin akıbeti mecliste!

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin akıbeti ve maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

akçay barajı maliyeti Haberi

akçay barajı maliyeti


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Pamukova Eskiyayla havzasında yapımı devam eden 100 milyonluk Akçay Baraj Projesi ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak Sapanca Gölü’ne alternatif oluşturacak Akçay Barajı Projesi, Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Akçay Barajı ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan öğrenciler, barajın hem içmesuyu anlamında Sapanca Gölü’ne alternatif oluşturması hem de enerji üretecek olması açısından Türkiye ve Sakarya için büyük bir yatırım olduğunu söylediler.


Çok Yönlü Bir Proje

Akçay Barajı’nın Sakarya’yı birçok açıdan öne geçirecek bir yatırım olduğunu dile getiren Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yavuz Furkan Şahin, “Akçay Barajı, hem içmesuyu sağlayacak olması hemde enerji üretecek olması açısından şehir için çok avantajlı bir proje. Çok yönlü bir proje olduğu...