28 / 03 / 2024

Akçaylı İnşaat Bakırköy

Akçaylı İnşaat Bakırköy

Akçaylı İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Saim Akçaylı tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, Cevizli Yalı Sokak'ta kuruldu.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul'ün!

CarrefourSa Maltepe 835 milyon TL + KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi'ye satıldı....

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Akçaylı İnşaat Bakırköy Haberi

Akçaylı İnşaat Bakırköy

Akçaylı İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Saim Akçaylı tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, Cevizli Yalı Sokak'ta kuruldu.


Akçaylı İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...