25 / 04 / 2024

akdeniz oyunları mersin

akdeniz oyunları mersin

Akdeniz'in turistik beldelerinden Kızkalesi beldesinin Belediye Başkanı Necati Kale, oyunların Mersin'de yapılmasının kentin geleceği ve imajı açısından önemli kazanımlar sağladığını söyledi...

17. Akdeniz Oyunları açılış töreni töreni yapıldı!

17. Akdeniz Oyunları açılış töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Mersin Stadyumu'nda gerçekleştirildi...

Mersin'de Akdeniz Oyunları için yapılan tesisler yüzde 98 bitti!

17. Akdeniz Oyunları'na aylar kala Mersin'de 18 aylık süreç içerisinde çalışmalar tamamlanmak üzere

Akdeniz Oyunları için Mersin'e 350 milyon TL yatırım yapılıyor!

2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin'e 350 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirilecek. Şehrin tüm spor altyapısı yenilenerek eksikler tamamlanacak...

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

TOKİ Mersin Akdeniz 415 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mersin Akdeniz'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 8. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Homurlu Mahallesi'nde yer alan tarla ve seraları 9 milyon 163 bin 379 TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 depo!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, 145 ada 7 parselde yer alan 2 adet depoyu 11 milyon 845 bin TL'ye satıyor...

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

akdeniz oyunları mersin Haberi

akdeniz oyunları mersin

Oyunlar sayesinde Mersin'e büyük tesisler kazandırıldığını hatırlatan Kale, "Temennimiz ilerleyen zamanlarda tesislerin daha güzel organizasyonlara ev sahipliği yapması. Bu tesislere sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.


Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan da beldeye gelen özellikle yabancı konukların memnun ayrıldığına dikkati çekerek, Akdeniz Oyunları'nın Mersin turizmine büyük oranda hareketlilik kattığını kaydetti.


Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkan Yardımcısı Mustafa Kale ise oyunlar kapsamında Kızkalesi ve çevresindeki kültürel değerleri gören yabancı turistlerin tatil yapmak için yeniden beldeye geleceğine inandıklarını dile...