25 / 04 / 2024

akdenizin kirliliğe karşı korunması sözleşmesi taraflar toplantısı ne zaman

akdenizin kirliliğe karşı korunması sözleşmesi taraflar toplantısı ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul’da “Akdeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı” programına katılacaktır. Program 5 Aralık Perşembe saat 09.00'da gerçekleştirilecek...

Futbolcu Caner Erkin’e ‘icra’ şoku!

Eyüpspor’da oynayan Caner Erkin, Ataköy’deki lüks bir konutun alımı için senet imzaladı. Caner Erkin, günü geldiğinde senetlerin ödemesini gerçekleştirdi fakat Erkin’in 120 bin TL'lik iki senedi, 3.bir kişiye verildi. Bu kişi de senetleri Caner Erkin’e karşı icraya koydu. 

Mahfi Eğilmez: Kamu işçilerinin zammı da yüzde 49,25'e çıkarılsın! 

MMemurlara yüzde 49,25 maaş zammı, kamu işçilerine yüzde 32,57'de ücret artışı yapıldı. Ekonomist Mahfi Eğilmez, kamu işçilerinin maaşlarının artırılması gerektiğini söyledi. İşte Mahfi Eğilmez'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

İnternetten ev ilanı verenler dikkat! Bir anda cezayla karşı karşıya kalabilirsiniz!

Ticaret Bakanlığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki fahiş artış ve emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğine karşı yeni tedbirler almak amacıyla çalışma başlattı. İşte konu ile ilgili detaylar...

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

'Fed faizi yüzde 5'e çıkacak ve 2023 sonuna kadar da indirmeyecek'

Fed Kasım ayında ne yapacak? Faizleri yüzde 5'e çıkarıp duracak mı? Faiz indirimi ne zaman başlayacak? Dolar karşısında zayıflayan gider finansal enstrümanlar yükselişe ne zaman geçecek? İşte iki ayrı tahmin.

Kurumlar vergisi oranı resmen yüzde 25'e yükseltildi!

Hali hazırda yüzde 20 seviyesinde bulunan Kurumlar Vergisi'nin 2021'de yüzde 25'e çıkarıp, 2022'de yüzde 23 olarak belirleyen kanun TBMM'den geçmişti, bugün Resmi Gazete'de yayınlandı. 

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Halife Hafter'e mülk davası şoku!

Libyalı isyancı Halife Hafter’e karşı ABD’de açılan 1 milyar dolar tazminat talep edilen dava dilekçesinin ayrıntıları belli oldu. Dilekçede, Hafter’in oğlunun ABD’de nakit parayla 17 adet mülk satın aldığı ifadeleri yer alıyor.

İstanbul’da hava kirliliğinin nedeni yükselen inşaatlar!

İstanbul Kocaeli arasında yapılması planlanan otoyolunun nihai ÇED raporunda, İstanbul’da yükselen inşaatların kirliliğe sebep olduğu belirtildi.

akdenizin kirliliğe karşı korunması sözleşmesi taraflar toplantısı ne zaman Haberi

akdenizin kirliliğe karşı korunması sözleşmesi taraflar toplantısı ne zaman


Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul’da “Akdeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı” programına katılacaktır.


Program 5 Aralık Perşembe “Bakanlar Toplantısının Açılışı ve Açılış Konuşmaları” ile saat 09.00'da İstanbul Kongre Merkezi - Şişli / İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. 

“Bakanların ve Heyet Başkanlarının Konuşmaları” ise saat 11.30'da, “İstanbul Deklarasyonunun Kabulü” saat 16.00'da,  “Cop18 Kararlarının Kabulü” saat 17.30'da...