18 / 04 / 2024

Akel Züchex Fuarı

Akel Züchex Fuarı

Akel, Züchex Fuarı’na katıldı. Akel fuarda elektrikli ızgara, barbekü, davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek. Akel, yeni elektrikli ocağını da ilk defa Züchex’de tanıtacak..

Akel Züchex Fuarı'nda 40 değişik model sergileyecek!

Türkiye’nin ilk davul fırın üreticisi Akel, Züchex Fuarı’nda elektrikli Izgara, barbekü, davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek. Akel, yeni elektrikli ocağını da ilk defa fua

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Zücdex 27. kez kapılarını açtı!

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar ev ürünlerinin sergilendiği Zücdex Fuarı, 22 Eylül'de 27'nci kez kapılarını açtı.

WMF, Züchex'te boy gösterecek!

Dünya’nın en geniş ürün yelpazesine sahip Alman mutfak devi WMF, 22 – 25 Eylül tarihlerinde Tüyap’ta 27’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda yer alacak.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Kızılcahamam Emıtt Fuarı'nda tanıtıldı!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20'nci kez düzenlendi. Fuarda, Kızılcahamam'ın tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. Bu yıl 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70'e yakın ülke katıldı.

Emsan, yeni ürünlerini Züchex Fuarı'nda sergiledi!

Züccaciye sektörünün lokomotifi Uluslararası Züccaciye Dekoratif, Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex), 1-4 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açtı.

26. ZÜCHEX Fuarı 1 Ekim'de kapılarını açıyor!

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

Akel Züchex Fuarı Haberi

Akel Züchex Fuarı

Türkiye’de davul fırın denilince akla gelen ilk marka olan Akel, geniş ürün gamıyla bugün başlayan Uluslararası Züccaciye & Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda (Züchex) yerini aldı. 22 Eylül’e kadar sürecek olan fuarda Akel, elektrikli ızgara, barbekü, davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek. Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen Züchex’de, Akel ürünlerini 7. Hall’de A03 nolu stand da görmek mümkün.


Elektrikli ocakta devrim yapacak


Züchex’e bu yıl altıncı kez katıldıklarını söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Bu yıl fuarda yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığımız yeni elektrikli ocağımızı tanıtacağız.  Bu ürünün kalite ve fiyat yapısıyla kendi segmentinde ciddi bir seçenek oluşturup satışlarımıza katkı yapacağını düşünüyoruz”...