19 / 04 / 2024

Akfen Gayrimenkul toplantıları

Akfen Gayrimenkul toplantıları

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 Mayıs' ta genel kurul toplantısı yapacak.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Gayrimenkul satışları artık noterliklerden de yapılabilecek! Yeni düzenleme bugün Meclis'te! 

Meclis'e sunulan yargı paketi ile birlikte gayrimenkul satışlarının noterlikler aracılığıyla gerçekleştirilmesinin de önü açılıyor. 

Konut sitelerindeki yönetim kurulu toplantıları nasıl organize edilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde konut sitelerindeki yönetim kurulu toplantılarını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Akfen Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akfen Gayrimenkul'ün 1 milyar TL olan kayıtlı sermayesi 6 milyar 500 milyon TL'ye çıkarıldı.

Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Pera GYO'nun 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 2 milyon 650 bin 275 TL oldu. Peki Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Site toplantılarında vekalet sınırı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, apartmanlarda yapılan toplantılar için vekalet sayısında sınır olup olmadığı sorusu soruldu.

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Akfen Gayrimenkul toplantıları Haberi

Akfen Gayrimenkul toplantıları

Akfen Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Yönetim Kurulu, Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

Karar No 1. Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 2013 faaliyet yılı çalışmalarını incelemek ve yukarıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 6 Mayıs 2014 saat 14:00'da Şirket Merkezimiz olan Büyükdere cad. Levent Loft binası, No:201 C Blok Kat:8 Levent, Şişli - İstanbul Türkiye adresinde yapılmasına,

Karar No 2. 2013 Faaliyet Yılına ait; Yönetim Kurulu ve ilgili Raporları ile Finansal Tablolar ve Bağımsız Denetim Raporu, Esas Sözleşme Tadili, Kar Dağıtımına ilişkin teklif, Kar Dağıtım Politikası ile Faaliyet Raporu ve ekinde Kurumsal Yönetim ilkeleri Uyum Raporu ve gündem maddelerine ilişkin işbu ayrıntılı Bilgilendirme Notu'nun toplantıdan üç hafta önce kanuni süresi içinde Şirket Merkezi'nde, www.akfengyo.com.tr adresindeki Şirket internet sitesinde...