27 / 04 / 2024

akfen gyo denetçi raporu

akfen gyo denetçi raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 finansal durum tablosunu yayınladı. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu şu şekilde;

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Akfen GYO kar payı işlemleri hakkında açıklama yaptı. Ödenmiş/çıkarılmış sermayesi 1 milyar 300 milyon TL olarak açıklanan Akfen GYO'nun kar payı ödemeyeceği açıklandı.

Akfen GYO 2022'de 18 milyon Euro ciro hedefliyor! 

Akfen GYO, 2021 cirosu için 16 milyon Euro öngörüde bulundu. Bu rakam 2022 yılı için 18 milyon Euro olarak açıklandı.

Akfen GYO'nun 2021'deki kira bedeli ekspertiz değerinin yüzde 111'i kadar oldu!

Akfen GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 5 yıllık dönem için alınan toplam kira bedeli, 5 yıllık kira ekspertiz değeri toplamının yüzde 88'i kadar gerçekleşirken, 2021 yılında alınan kira bedeli ise kira ekspertiz değerinin yüzde 111'i oranında gerçekleşti. 

Akfen GYO 2021'de 17.7 milyon Euro kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun kira gelirleri 2021 yılında 17.7 milyon Euro oldu. Bu rakam şirketin kuruluşundan itibaren elde ettiği en yüksek kira geliri oldu. Şirketin kira gelirleri bir önceki yılın kira gelirlerine oranla Euro bazında yüzde 128 artış sağlandı. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Akfen GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO mevcut 900 milyon TL olan ödenmiş sermayesinin, emisyon primlerinden karşılanmak üzere 400 milyon TL artırılması ve 1 milyar TL olan Kayıtlı Sermaye Tavanının aşılarak 1 milyar 300 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuruda bulundu.

Akfen GYO'nun kira geliri ilk 8 ayda 100 milyon TL'yi aştı!

Akfen GYO Ağustos 2021'de 23.8 milyon TL kira geliri elde etti. Böylece şirketin 2021'in ilk 8 ayında elde ettiği kira geliri 100 milyon TL'yi aştı.

akfen gyo denetçi raporu Haberi

akfen gyo denetçi raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2014 finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.


Dosya için tıklayın

Dosya için