24 / 04 / 2024

akfil holding arsa

akfil holding arsa

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akfil Holding A.Ş mülkiyetindeki İstanbul ili Üsküdar ilçesi Kısıklı Mahallesindeki 2273 Ada 2 Parsel, 2774 Ada 2 Parsel ve 804 Ada 57 Parsel numaralı arsaların satın aldı...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

DAP Holding iki yılda 700 bin metrekare arsa aldı

Son iki yılda 700 bin metrekare arsa stoku oluşturduklarını kaydeden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "2019, 2020 ve 2021 ise bizim için tamamen yatırım yılı olacak" dedi.. 

DAP Holding 5 yıl içinde 13 milyar TL yatırım yapacak!

Bu yıl arazi geliştirmeye odaklandıklarını ve 700 bin metrekare arsa geliştirdiklerini dile getiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, güçlü bir finansman yapısına sahip olduklarını dile getirdi.

Babacan, Kanal İstanbul güzergahında 6 yıldır arsa topluyor!

Babacan Holding, çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı üzerinde 6 yıldır arsa topluyor. Şirketin bölgede 600 bin metrekare arsası bulunuyor...

Seha İnşaat Konya'da 4 milyona arsa aldı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın 4 milyonluk arsa ihalesini İttifak Holding'in bağlı ortaklığı Seha İnşaat kazandı. 

Fatma Şahin'den FETÖ'nün arsa bağışı iddiasına açıklama!

Kayyuma devredilen Naksan Holding'in sahiplerinin 50 milyon TL'lik arazi bağışladı iddiasına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den açıklama geldi. Şahin, arsa hakkında ''Yapılanlar bağış değil, kentsel dönüşüm kararma istinaden yapılmış bir iş" diye konuştu.

Esas Holding 10 Burda AVM!

10 Burda AVM'nin inşaatı Mayıs'ta başlıyor. Esas Holding 10 Burda AVM 34 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. İşte Esas Holding 10 Burda AVM detayları...

Tekfen Holding, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen Holding ile Amstar Global Partners arasında, her bir proje bazında %50-%50 esaslı ortaklıklar kurularak arsa satın almak suretiyle konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalandı.

Aksoy Holding Epique Island Projesi!

Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda yükselen proje 12 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Aksoy Holding Epique Island Projesi villa, marina, butik otelden meydana geliyor.

Spine Tower arsa sahiplerinden Soma Holding açıklaması!

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

akfil holding arsa Haberi

akfil holding arsa

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama;


11.03.2013 tarihli Devir Sözleşmesi Uyarınca ;

% 25 oranında ortağı olduğumuz  Garanti Koza Akiş Adi Ortaklığındaki payımızın tamamının Akfil Holding A.Ş'ye ve  Akfil Holding A.Ş.'deki % 45 oranındaki hisselerimizin tamamı  ile  Esenyurt'ta yer alan yer alan 382 Ada 11 parsel numaralı 48.297 m2 büyüklüğündeki gayrımenkulün 9.629 m2'ye tekabül eden payımızın ; Garanti Koza İnşaat  Sanayi ve Ticaret A.Ş'e satılması ve ayrıca Akfil Holding A.Ş. mülkiyetindeki İstanbul ili Üsküdar ilçesi Kısıklı Mahallesindeki 2273 Ada 2 Parsel, 2774 Ada 2 Parsel ve 804 Ada 57 Parsel numaralı arsaların satın alınması konusunda yapılan anlaşma ile, 

* Akiş GYO'nun önümüzdeki dönem stratejik planlarına uygun olarak,  bilanço aktif yapısının yeniden şekillendirilmesi, Akiş GYO'nun sektördeki konumlandırılmasına ve müşteri portföyüne uygun yeni...