26 / 04 / 2024

akın inşaat Revoist güneşli Residence nerede

akın inşaat Revoist güneşli Residence nerede

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Revoist Güneşli Akın İnşaat Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Revoist güneşli Residence nerede?

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Bayram tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaatına 610 milyon TL harcandı!

Meral Akşener, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaat, bakım ve onarımı için 610 milyon TL daha harcanacağını dile getirdi...

AB Konseyi binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddiası!

Avrupa Birliği (AB) Konseyinin Brüksel'de bulunan 321 milyon avroya mal olan yeni binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddia ediliyor.

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın tarafından kuruldu.

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

akın inşaat Revoist güneşli Residence nerede Haberi

akın inşaat Revoist güneşli Residence nerede

"Revoist Güneşli Residence nerede?"sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinde bahsedelim. 


 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Revoist Güneşli projesi  Akın İnşaat  tarafından inşa ediliyor. 


İçerisinde yüzme havuzu,spor salonu ve sauna,kapalı otopark,peyzaj,çocuk oyun alanları ve toplantı odasının yer aldığı Revoist Güneşli Residence Evleri 'nin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.  


Satışları devam eden Revoist Güneşli Konutları 'nda 2+1 dairelerin fiyatları 335 bin TL'den , 3+1 dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. 


Revoist Güneşli Residence nerede?

Revoist Güneşli projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli 'de yükseliyor.Merkez lokasyonuyla Basın ekprese 1 dakika. mahmutbey gişelere 3 dakika ve havaalanına sadece 10 dakika  mesafede yer alıyor.


Revoist Güneşli iletişim 

Telefon : 0212 446 42 44 

Web : www.revoist.com.tr

Pınar...