19 / 04 / 2024

Akiş GYO borçlanma aracı ihracı

Akiş GYO borçlanma aracı ihracı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracı için SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO 250 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihraç edilmesi hakkında karar alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO'nun 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verildi. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'ye kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO 400 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği'ne uygun olarak 400 milyon Türk Lirası'na kadar nominal değerde, borçlanma aracı ihraç edecek.

İş GYO'dan 73.5 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO tarafından 3 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 73 milyon 500 bin TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleşti. 

İş GYO'dan 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 1 milyar TL'lik onaylı ihraç limiti kapsamında, 1 milyar TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleşti.

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

İş GYO'nun 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı onaylandı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru onaylandı. 

Ata GYO 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç edecek!

Ata GYO, 100 milyon TL'sine kadar borçlanma araçlarının yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesine karar verdi.

İş GYO'dan 726 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 120 milyon TL nominal değerli, 99 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamamlandı. Söz konusu ihraç ile birlikte, 726 milyon TL tutarında borçlanma aracı ihracı gerçekleştirildi. 

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

İş GYO 3 milyar TL borçlanma aracı ihracı için SPK'ya başvurdu!

İş GYO tarafından yurtiçinde 3 milyar Türk Lirası borçlanma aracı ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Akiş GYO borçlanma aracı ihracı Haberi

Akiş GYO borçlanma aracı ihracı

Akiş GYO'nun yurt içinde 250 milyon TL tutarına kadar, TL cinsinden, 5 yıla kadar çeşitli vadelerde, yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ve/veya tahsisli olarak, bir veya birden çok seferde, her türlü tahvil ve/veya finansman bonosu ve niteliği itibariyle borçlanma aracı olduğu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kabul edilecek her türlü borçlanma aracı ihraç etmesine ilişkin olarak ihraç belgesinin/belgelerinin onaylanması talebiyle başvuru yapılmasına karar verildiği bildirilmişti. Bu hususta Sermaye Piyasası Kurulu'na 13 Mayıs 2019 tarihinde başvuru yapıldı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 06 Mayıs 2019 tarihli özel durum açıklamasında, Yönetim Kurulumuzca, Şirketimizin yurtiçinde 250.000.000.-TL (İkiyüzelli milyon Türk Lirası) tutarına kadar, Türk Lirası cinsinden, 5 (Beş) yıla kadar çeşitli vadelerde, yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere...