19 / 04 / 2024

Akiş GYO döviz kuru

Akiş GYO döviz kuru

Akiş GYO 1 Temmuz 2018-31 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki bir aylık kira döneminde A.B.D dolar kurunu 3,90 TL, Euro kurunu ise 4,55 TL'de sabitledi...

Akiş GYO Mayıs ayı için döviz kurunu sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mayıs ayında  A.B.D dolar kurunu, 3,75-TL, EURO kurunu 4,50-TL'ye sabitledi...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Akiş GYO 2021'de ne kadarlık hasılat elde etti?

Akiş GYO tarafından yayınlanan finansal raporlara göre; şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren hesap döneminde 415 milyon 948 bin 894 TL hasılat elde etti. 

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Akiş GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Akiş GYO'nun aktif büyüklüğü 6,4 milyar TL oldu!

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO tarafından 2021 ilk yarıyıl finansal sonuçları duyuruldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akiş GYO'dan ilk yarıda 139.9 milyon TL'lik net satış!

Akiş GYO tarafından 2021 Yılı 2. Dönem Geçici Vergi Gelir Tablosu'na göre; şirketin 1 Ocak - 30 Haziran döneminde brüt satış rakamı 139 milyon 889 bin 536,10 TL olarak belirlendi. 

Akiş GYO Haziran ayına özel kiracılarına destek verecek!  

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO'dan ilk 3 ayda 71.6 milyon TL'lik satış!

Akiş GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ilişkin Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunulan, Gelir Tablosu yayınlandı. 

Akiş GYO döviz kuru Haberi

Akiş GYO döviz kuru

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temmuz ayı kur sabitlemesi hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO tarafından ihtiyari olarak belirlenecek olanlara 1 Temmuz 2018-31 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 3,90 TL, Euro kurunun ise 4,55 TL olarak belirlenmesine karar verildi. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzca,
Kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam olarak ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayanlar arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek olanlara 01/07/2018-31/07/2018 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme...